Γιώργος Μαύρος: Την κριτική θα την αφήσουμε για τον κόσμο. Εμείς στεκόμαστε στο αναπτυξιακό κομμάτι και θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας (video)

Share

Γιώργος Μαύρος: Την κριτική θα την αφήσουμε για τον κόσμο. Εμείς στεκόμαστε στο αναπτυξιακό κομμάτι και θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας

 ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Για την ομορφιά της Τελένδου και των ανθρώπων της αλλά και για όσα βιώνουν καθημερινά, με διάφορα προβλήματα και ελλείψεις  ακόμη και σε βασικές υπηρεσίες όπως η απρόσκοπτη παροχή νερού, συζητήσαμε με τον επικεφαλής της Παράταξης «Η Κάλυμνος ΑλλάΖει», Γιώργο Μαύρο.

Ο κ. Μαύρος, το τριήμερο που έμεινε στο νησί είχε επαφές και συζήτησε με γνωστούς και φίλους, έγινε αποδέκτης των παραπόνων τους για πράγματα που για τους περισσότερους είναι αυτονόητα ,  περιηγήθηκε στο νησί και πήγε να δει τη δεξαμενή νερού που παρουσίαζε πρόβλημα και το παρατηρητήριο πουλιών. Μια δημοτική αρχή οφείλει να φροντίζει έγκαιρα να λειτουργούν οι βασικές υποδομές και να μεριμνά για την καθημερινότητα των κατοίκων , τόνισε ο κ. Μαύρος και πρόσθεσε ότι το ιδανικό θα ήταν εθελοντές και Δήμος να συνεργάζονται από κοινού για καλύτερα αποτελέσματα.

Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα στην επικινδυνότητα που υπάρχει λόγω των ζημιών στα λιμανάκια του νησιού και μίλησε  για την αξιοποίηση του παρατηρητήριου. Στη συνέχεια κατέθεσε μερικές από τις προτάσεις της παράταξής του για την ανάπτυξη της Τελένδου, προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και στην Ψέριμο και σε άλλες περιοχές της Καλύμνου γενικότερα , όπως η αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, η ενεργειακή τους αυτονομία, η υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ, η ανάπτυξη του περιπατητικού τουρισμού, η δημιουργία κέντρου πρώτων βοηθειών κ.α.

Την κριτική θα την αφήσουμε στον κόσμο είπε ο Γιώργος Μαύρος, κλείνοντας. Ο κόσμος έχει μυαλό να κρίνει τι έγινε και τι όχι τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας για να μπορέσει ο κόσμος να συγκρίνει και να καταλάβει  τι προτείνει η κάθε παράταξη, πρόσθεσε και δήλωσε έτοιμος για τον προεκλογικό αγώνα για τις δημοτικές εκλογές.

Ακολουθεί όλη η συνέντευξη με το  Γιώργο Μαύρο