Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Επικυριαρχία Γιώργου Χατζημάρκου από τον α’ γύρο με πάνω από 66%

Share

 

Από τον πρώτο γύρο των Περιφερειακών εκλογών, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Χατζημάρκος επανεκλέγεται Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου,  για τρίτη συνεχή θητεία, με ποσοστό 66,54%, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, φέροντας ο δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό στη χώρα μετά τον Αρναουτάκη στην Κρήτη, ο οποίος όμως είχε τη στήριξη και της Νέας Δημοκρατίας, επιπλέον του δικού του πολιτικού χώρου (ΠΑΣΟΚ).

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Χατζημάρκου ήταν αναμενόμενος, όπως αναμενόμενο ήταν και το άνω του 60% ποσοστό του, το οποίο μάλιστα είχε αποτυπωθεί και σε δημοσκοπήσεις, με πιο πρ΄σφατη αυτή της Opinion Poll, που του έδινε ποσοστό 63% επί των εγκύρων.

Έτσι, ο Γιώργος Χατζημάρκος όχι μόνο σπάει το ρεκόρ όσον αφορά τα ποσοστά του. αλλά ταυτόχρονα είναι ο πρώτοε που εκλέγεται για τρίτη συνεχόμενη θητεία στο Νότιο Αιγαίο, και ο μοναδικός που από το 2014, οπότε διεκδίκησε για πρώτη φορά την Περιφέρεια, βλέπει τα ποσοστά του να αυξάνονται διαρκώς, παρά τις κρίσιμες καταστάσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί. / real

Ο Γιώργος Χατζημάρκος λαμβάνει 66,28% με 111.052 ψήφους και 30 έδρες 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ

Η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η πιο μεγάλη τιμή για έναν πολιτικό.
Είναι αυτή η τόσο ξεχωριστή τιμή, τσυτόχρονα και στιγμή, της δικαίωσης για κάθε κόπο, για κάθε αγώνα, για κάθε μάχη, για κάθε αγωνία, για κάθε ξενύχτι.
Μέσα από την καρδιά μου, θέλω να πω σε κάθε νησιώτη, σε κάθε νησί μας, ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να τους πω οτι πιστός στην εντολή τους θα είμαι πάντα ο Γιώργος Χατζημάρκος που ξέρουν.