Τάσος Σπανός: «Ο κ. Κολιάδης, δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Ήταν μέλος αυτής της δημοτικής αρχής…» -(video)

Share

 

Κληθείς χτες από τους δημοσιογράφους, να σχολιάσει τις δηλώσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου Ρόδου, κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, ο οποίος στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, είπε ότι ανησυχεί για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ρόδου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, υπογράμμισε τα εξής:

«Ο κ. Κολιάδης, δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Ήταν μέλος αυτής της δημοτικής αρχής. Διαχειρίστηκε δημόσιο χρήμα. Ο κ. Κολιάδης γνωρίζει τα οικονομικά του Δήμου. Γνωρίζει ότι ο Δήμος Ρόδου, είναι ένας ζωντανός οργανισμός όπου οι υποχρεώσεις και τα έσοδα, αυξομειώνονται και απαιτούνται πολιτικές ώστε να είσαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσεις.

Επιπλέον, δεν άκουσα την συγκεκριμένη στιγμή τον κ. Κολιάδη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, να δηλώσει ότι συμφωνεί –το αντίθετο μάλιστα. Συνεπώς, το να δηλώνει πως ‘ανησυχεί’ γενικά και αόριστα για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ρόδου, για να δημιουργήσει κλίμα που θα έχει, αργότερα, όπλο στην φαρέτρα του δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Να υπενθυμίσω πως προσωπικά, έχω μάθει να μιλάω με καθαρές κουβέντες και με στοιχεία. Είναι σίγουρο ότι θα συναντηθούμε στο επόμενο διάστημα με τον κ. Κολιάδη και θα μιλήσουμε. Όλα θα είναι στο φως –τίποτε κάτω από το τραπέζι. Εξάλλου, όλα τα στοιχεία και οι αποφάσεις είναι δημοσιευμένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Δεν έχω σε προσωπικό επίπεδο, να φοβηθώ τίποτα!».

Τόνισε τέλος, ότι θα είναι στη διάθεση του νεοεκλεγέντος δημάρχου, για όποια στοιχεία και ενημέρωση ζητήσει. / Πηγή:www.dimokratiki.gr 

BINTEO