3ος Κύκλος Διαλέξεων «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ & ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ»

Share

Η Μονάδα Έρευνας για την Ευρωπαϊκή & Διεθνή Πολιτική του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Κ.Ε.Κ Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν το Γ’ Κύκλο Διαλέξεων με θέμα: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ & ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. 

Ο Γ΄ κύκλος περιλαμβάνει τρεις έως σήμερα προγραμματισμένες διαλέξεις, οι οποίες θα
ξεκινήσουν στη Ρόδο το Φεβρουάριο 2023, υπό τον συντονισμό του Αναπληρωτή Καθηγητή
και Πρόεδρου του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών κ. Σωτήρη Ντάλη. Οι διαλέξεις αφορούν προπτυχιακούς & μεταπτυχιακούς φοιτητές, ερευνητές, στελέχη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, νομικούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους και γενικότερα πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Η πρώτη διάλεξη έχει θέμα: Ελληνοτουρκικές σχέσεις & Λωζάνη (1923-2023).Προσεγγίσεις Αναστοχασμού με εισηγητή τον κ. Γεώργιο Σαββαιδη, πρέσβη ε.τ., πρώην γενικό γραμματέα ΥΠΕΞ και πτυχιούχο των Νομικών Σχολών των Πανεπιστημίων Αθηνών και Harvard ΗΠΑ και θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (Γρ. Λαμπράκη 8) την Παρασκευή 3
Φεβρουαρίου 2023 από τις 6:30 έως 9:00 μ.μ.. Την παρουσίαση της εκδήλωσης η οποία υλοποιείται στα πλαίσια του έργου «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα κάνει η κα Αγγελοπουλου Μανωλάκη Βασιλική, Δνουσα Σύμβουλος του ΚΕΚ Γεννηματάς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Προεγγραφές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ
Γεννηματάς: www.kek-gennimatas.gr. Σε όσους παρακολουθήσουν την διάλεξη θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης