70% ανανέωση υποψηφίων στις εκλογές της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Καλύμνου – Συνέντευξη Καλαθιανάκη (video)

Share

70% ανανέωση υποψηφίων στις εκλογές της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Καλύμνου

Συνέντευξη του υποψηφίου για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο Καλύμνου κ. Άγγελου Καλαθιανάκη- Υποψηφιότητες –διαδικασίες.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Επτά στους 10 συνολικά υποψήφιους για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Καλύμνου είναι νέα στελέχη, κάτι που ήταν στόχος και επιδίωξη των εμπειρότερων στελεχών προκειμένου να επιτευχθεί η ανανέωση του κόμματος σε τοπικό επίπεδο. Για την επίτευξη του στόχου αυτού αρκετά άτομα από την παλιά ΔΗΜ.Τ.Ο δεν έθεσαν υποψηφιότητα, ώστε να δοθεί «χώρος» σε νεότερα στελέχη. Αυτό έπραξε και ο καθόλα άξιος και δραστήριος νυν πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο κ. Μανώλης Μουσελλής, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος.

Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Καλύμνου είναι ο κ. Άγγελος Καλαθιανάκης, έμπειρο κομματικό στέλεχος της ΝΔ, με αποδεδειγμένες ικανότητες. Τον κ. Καλαθιανάκη πρότειναν να είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου 20 άτομα-μέλη της ΝΔ, σύμφωνα με το καταστατικό. Ο ίδιος σε συνέντευξη που μας παραχώρησε σήμερα, ενημέρωσε τον κόσμο για τις εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου 2021, για τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να ασκήσει κανείς το εκλογικό του δικαίωμα και ανέφερε επισήμως και τα ονόματα των υποψηφίων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μας ο κ. Καλαθιανάκης στάθηκε στη σπουδαιότητα συμμετοχής νέων ανθρώπων σε τέτοιου είδους όργανα, που τους δίνει τη δυνατότητα, με την υποστήριξη των εμπειρότερων στελεχών, να διεκδικήσουν σημαντικά οφέλη για τον τόπο τους και το μέλλον τους. Οι υποψηφιότητες για μέλη στη ΔΗΜ.Τ.Ο Καλύμνου είναι δέκα και θα εκλεγούν οι εννέα.

Οι υποψηφιότητες:
Υποψήφιος πρόεδρος: ΑΓΓΕΛΟΣ KAΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ
Μέλη:
ΓΚΙΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΚΑΘΟΠΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΘΕΜΕΛΙΝΑ
ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΛΚΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα τα μέλη της ΝΔ θα πρέπει να καταβάλουν την καθορισμένη ετήσια συνδρομή και να ανανεώσουν την κάρτα μέλους έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Τα νέα μέλη θα πρέπει να εκδώσουν νέα κάρτα μέλους.

Επίσης, μέλη του Κόμματος που επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά προς τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 αφού ανανεώσουν την κάρτα τους ή εκδώσουν νέα , εφόσον είναι νέα μέλη.

Για όλα τα διαδικαστικά ζητήματα και τις όποιες διευκρινίσεις είναι στη διάθεση των μελών όλα τα μέλη της νυν ΔΗΜ.Τ.Ο.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο Καλύμνου, από τις 10.00 -19.00 και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό covid 19.

ΒΙΝΤΕΟ