News&

Στην Ρόδο ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος

Share

Επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποίησε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος, όπου είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη και φίλους του κόμματος και να μιλήσει σε εκδήλωση που θα έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Πλάζα».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη βούληση να προστατεύσει τους πολίτες, που πλήττονται από την ακρίβεια στα καταναλωτικά προϊόντα και στην ενέργεια και χαρακτήρισε το καλάθι του νοικοκυριού «κίνηση χωρίς ουσία, που έγινε για εντυπωσιασμό». Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, το ΠΑΣΟΚ τάσσεται υπέρ της μείωσης του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα ώστε να μειωθούν οι τιμές, υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού και υπέρ της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Ερωτηθείς σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ μιας ειδικής συμφωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τουρκίας, η οποία να περιλαμβάνει οικονομικές κυρώσεις όταν η Τουρκία παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διεθνείς συνθήκες ή τα σύνορα. «Επιπλέον πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι δεν μπορεί να εξοπλίζεται ένας διεθνής ταραξίας και μάλιστα από τους Ευρωπαίους εταίρους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στις υποκλοπές είπε ότι η συγκάλυψη της υπόθεσης φέρει το όνομα του πρωθυπουργού και ότι θα πρέπει πριν από τις εκλογές να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους παρακολουθείτο ο Νίκος Ανδρουλάκης. Επίσης για το Predator ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πού βρίσκεται και ποιες εταιρείες κρύβονται από πίσω.

Ακόμα, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο για τη μάχη των εκλογών και σύντομα θα ανακοινωθούν τα βουλευτικά ψηφοδέλτια, που θα είναι ανανεωμένα σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Σπυρόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να βγάλει έδρα στα Δωδεκάνησα ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ με τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, τόνισε: «Oι Αυτοδιοικητικές Εκλογές έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια, σε σχέση με τα δεδομένα που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Στις επόμενες εκλογές, το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ. Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές δεν είναι τα παλιά πράσινα, μπλε, κόκκινα, ροζ σημαιάκια… Υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές πορείες που συστρατεύονται σε παρατάξεις. Εμείς, ζητάμε να δημιουργηθούν προοδευτικά ψηφοδέλτια με στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και να έχουν σχέδιο για την επόμενη μέρα του κάθε τόπου. Θα στηρίξουμε ανθρώπους και ψηφοδέλτια που πιστεύουμε ότι μπορούν να αλλάξουν τις τοπικές κοινωνίες και θα καλέσουμε μια ολόκληρη γενιά που δεν συμμετείχε, να ενεργοποιηθεί δυναμικά!»

Παρόντες ήταν το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής κ. Βάιος Καλοπήτας, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Νίκος Μουτσάκης, τα στελέχη κ.κ. Γιώργος Πόκκιας και Γεράσιμος Παρασκευάς, ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο τέως δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, το μέλος του δ.σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κω κα Κατερίνα Γαβαλά, στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής κ.ά.

Σήμερα ο κ. Σπυρόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αρχάγγελο ενώ έκανε και βόλτα στην πόλη.

(με πληροφορίες από ertnews.gr k dimokratiki)

 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στην αγορά της Ρόδου πραγματοποίησε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του Κινήματος.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Σπυρόπουλου:

Η κυβέρνηση έγινε παρατηρητής της καθημερινότητας αφήνοντας τον πρωτογενή τομέα απροστάτευτο. Αυτό επιβεβαιώνουν και οι πολίτες από την επίσκεψή μας στη λαϊκή αγορά της Ρόδου.

Η δραματική αύξηση των τιμών των καυσίμων, της ηλεκτρικής ενέργειας, των λιπασμάτων και των ζωοτροφών συντελεί στη μεγάλη αύξηση του κόστους παραγωγής και έχει οδηγήσει τον πρωτογενή τομέα σε αδιέξοδο. Προτεραιότητά μας η επιβίωση των παραγωγών και η προστασία του καταναλωτή.

Exit mobile version