Συμβούλιο της Επικρατείας: Ψευδείς οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Κολιάδη – Πολλαπλώς εκτεθειμένος ο Δήμαρχος

Share

 

Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιάδη, ο  πρόεδρος του Γ´ τμήματος του Συμβουλίου ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ κ. Κυριλλόπουλος με εγγραφή απάντηση του στον Ανδρέα Λοβέρδο, όταν δέχτηκε τα παράπονα του συνηγόρου του Αντώνη Καμπουράκη. 

Ήταν πραγματικά η απάντηση ξεκάθαρη αφού τονίζει πως οι δικαστές όχι μόνο δεν έβγαλαν απόφαση αλλά είναι ακόμη σε στάδιο διάσκεψης!

Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή του κ. Κυριλλόπουλου που ξεκαθαρίζει κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο επί της ουσίας το ζήτημα!

Η απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί κι επομένως ούτε για να καθαρογραφεί ακόμη έχει σταλεί, προς τελική δημοσίευση δηλαδή! (ΠΗΓΗ: sky rodos)

 

 

 

🔴 Θυμίζουμε ότι: στο Ανώτατο Δικαστήριο είχε προσφύγει η παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο» του Αντώνη Καμπουράκη, ζητώντας την αναίρεση της απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου αναφορικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών του 2023.

🔴 Ο ίδιος, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το πολιτικό ολίσθημά του, έκανε μια ανάρτηση, η οποία μαρτυρά πως είτε δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, είτε απλά εφευρίσκει εχθρούς.

Και μόλις έκλεισε έναν χρόνο στο αξίωμα…

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΛΙΑΔΗ
Αθλιότητες, συκοφαντίες και ασυναρτησίες από την συμμορία του ψέματος, για ακόμα μια φορά.
Αυτό είναι το αυτούσιο ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξή μου στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Μέγα.
Οση λάσπη κι αν προσπαθούν να πετάξουν, η αλήθεια δεν παραποιείται.
Θα ήταν διασκεδαστική αν δεν ήταν πραγματικά τόσο λυπηρή η εικόνα τους να εκτίθενται διαρκώς ανεπανόρθωτα.
Τη συμμορία του ψέματος την αφήνουμε στην κρίση του ροδιακού λαού.
Εμείς συνεχίζουμε.
#ΑλέξανδροςΚολιάδης #Ρόδος #ΔήμοςΡόδου

(ηχητικό)

https://www.facebook.com/AlexandrosKoliadis/videos/830055672637664