Αγανάκτησε ο Μακρόν με τους επιστήμονες! «Τους βαρέθηκα! Μέχρι εδώ!»

Share

Δεν κρύβει πλέον τον θυμό του ο Γάλλος Πρόεδρος με τους επιστήμονες που επιμένουν στα λοκντάουν και τους περιορισμούς ενώ η κοινωνία… ‘βράζει’ κυριολεκτικά και η οικονομία με την αγορά με την εστίαση, καταρρέουν!

Ο Εμμανουέλ Μακρόν δεν έκρυψε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Συμβουλίου Άμυνας Υγείας την έντονη ενόχλησή του από επιστήμονες που ήθελαν να βάλουν την Γαλλία για τρίτη φορά σε λοκντάουν και να συνεχίσουν τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Βαρέθηκα με αυτούς τους επιστήμονες που στις ερωτήσεις μου σχετικά με εναλλακτικές για τον κορωνοϊό, απαντούν μόνο με ένα σενάριο: αυτό του λοκντάουν και της παράτασης των περιορισμών», φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου Συμβουλίου Άμυνας Υγείας, όπως ανέφερε ο Γαλλικός Τύπος.

«Βρισκόμαστε συνεχώς σε έναν συμβιβασμό μεταξύ του τι πρέπει να γίνει και του τι μπορεί να γίνει» φέρεται να είπε ο Εμμανουήλ Μακρόν.

Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας πιέζεται περισσότερο από ποτέ σε αυτές τις περιόδους της κρίσης με την πανδημία του κορονωϊού.

Ο Μακρόν έχει να αντιμετωπίσει την κριτική για την στρατηγική που ακολουθεί με τους εμβολιασμούς, την οικονομία, την κοινωνία και την υγειονομική κρίση ενώ βρίσκεται καθ οδόν για την διεκδίκηση μίας δεύτερης θητείας, ενόψει των Προεδρικών εκλογών που θα γίνουν το 2022. / info: news-politics