Αγιασμός του νέου πολυχώρου του Συλλόγου Νέων «Αμφιπετράν», κοπή πίτας και εκλογές την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2022

Share

Αγιασμός του νέου πολυχώρου που με τόσο κόπο δημιούργησε στο Βαθύ  το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων «Αμφιπετράν», και στη συνέχεια κοπή πίτας, θα τελεστεί  την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Καράμαλης, ενημερώνει και προσκαλεί φίλους και μέλη του Συλλόγου μέσα από το ρεπορτάζ μας, να δηλώσουν υποψηφιότητα στις εκλογές της Κυριακής. Με εθελοντισμό, συνεργασία όλων μας, αρχές και πολίτες,  μπορούμε να επιτύχουμε πολλά για τον τόπο μας δηλώνει ο ίδιος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Βαθύ «Αμφιπετράν» είναι γνωστός σε όλους μας για την πλούσια και σημαντική δραστηριοποίηση του. Θερμά συγχαρητήρια στο ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου και καλή επιτυχία στους νέους υποψηφίους στις εκλογές της Κυριακής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ
Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας την Κυριακή 19
Φεβρουαρίου από τις 11.00 έως τις 15.00 να συμμετάσχουν στις εκλογές για την
ανάδειξη νέου ΔΣ, που θα πραγματοποιηθούν στο νέο γραφείο του Συλλόγου μας, στο κτήριο του Ιατρείου. Παρακαλούνται θερμά όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6946697584( Καράμαλης Ιωάννης) και 6940692232
(Τσατσακλάς Νικόλαος)και να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους, το αργότερο έως
το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2023. Ο Πρόεδρος και τα μέλη

Ακολουθεί το ρεπορτάζ με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Καράμαλη