ΑΓΟΡΑΚΙ το ‘μωρό’ της Πρωτοχρονιάς στην Ρόδο και η ανάρτηση του Χρήστου Ευστρατίου

Share

ΑΓΟΡΑΚΙ είναι το πρώτο ‘μωρό’ που έκανε ποδαρικό  για τη Ρόδο στην κλινική Euromedica στις 04:00 τα ξημερώματα. Το μωρό της Πρωτοχρονιάς, γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και ζυγίζει 2 κιλά και 785 γραμμάρια. Είναι το πρώτο παιδί της Ελευθερίας Βρύκου.

Σε ανάρτησή του στα προσωπικά του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο χωρικός  αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου αναφέρει:

«Ένα παιδί γεννιέται, ένας νέος κόσμος αναδύεται. Υποδεχόμαστε με χαρά, το 1ο παιδί που γεννήθηκε στη Ρόδο το 2022 και του ευχόμαστε υγεία, καλοτυχία και δύναμη. Εμείς από την πλευρά μας, θα φροντίσουμε να ζει σε ένα ασφαλές περιβάλλον, που ικανοποιούνται οι ανάγκες του και ενθαρρύνονται τα όνειρα του. Καλωσόρισες μικρέ μας φίλε!!!»

ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ

Μια πτήση από την Κρήτη έκανε ‘ποδαρικό’ στο αεροδρόμιο της Ρόδου από το Ηράκλειο της Κρήτης στις 07:44.

Το πρώτο πλοίο που ήρθε στη Ρόδο ήταν το Dodecaninsos Pride της εταιρείας Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή που ήρθε στο λιμάνι από τη Σύμη στις 07:50, χωρίς επιβάτες.

Η πρώτη κλήση που έλαβε το ΕΚΑΒ με την έλευση του νέου έτους ήταν για την μεταφορά ενός περιστατικού Covid 19 στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Η Αστυνομία έλαβε την πρώτη κλήση με το που μπήκε το 2022 για ένα περιστατικό που αφορούσε το κτύπημα συναγερμού σε Σούπερ Μάρκετ που λειτουργεί στον Αρχάγγελο -χωρίς να εντοπιστεί κανένα στοιχείο.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου πάντως, δεν καταγράφτηκε κανένα συμβάν με την έλευση του νέου έτους.