Άλλους τρεις υποψήφιους παρουσίασε η δημοτική παράταξη Νέα Κάλυμνος, του Γιάννη Γαλουζή

Share
Άλλους τρεις υποψήφιους παρουσίασε η δημοτική παράταξη Νέα Κάλυμνος , του Γιάννη Γαλουζή. Ακολουθούν τα σχετικά δελτία τύπου με τα βιογραφικά τους και φωτογραφίες
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Αριστομένη Γιαννακόπουλου
Η Δημοτική Παράταξη Νέα Κάλυμνος με επικεφαλής τον Γιάννη Γαλουζή ανακοινώνει την υποψηφιότητα του μέλους μας, Αριστομένη Γιαννακόπουλου, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε το 1976 στο Γιοχάνεσμπουργκ Νοτίου Αφρικής από Έλληνες μετανάστες γονείς, με ιδιαίτερη καταγωγή από την περιοχή Τριφυλίας του νομού Μεσσηνίας. Μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικολογική Γεωργία στο Πανεπιστήμιο Βαχενίνγκεν Ολλανδίας και στη Διαχείριση Αποβλήτων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Φοίτησε ακόμη στο Εργαστήρι Θεατρικών Σπουδών «Δημήτρης Ροντήρης», στον Πειραιά.
Κατοικεί στην Κάλυμνο από το 2005. Από τότε εργάζεται ανελλιπώς στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δωδεκανήσου, που εδρεύει στην Κάλυμνο και στον Συνεταιρισμό Μελιού «Θυμαρίτη». Κατά καιρούς έχει εργαστεί ως Ιδιώτης Συνεργάτης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής στην Ετήσια Γεωργική Έρευνα, για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου.
Είναι δημότης Καλύμνου από το 2008.
Ανήκει στους Εθνοφύλακες της Καλύμνου.
Είναι μέλος της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου, όπου έχει παίξει σε οκτώ παραστάσεις έργων και έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις για παιδιά, εθνικές επετείους, κοινωνικά θέματα κ.λπ. από το 2007 έως σήμερα. Επίσης έχει παίξει σε παραστάσεις με θεατρικές ομάδες του Πειραιά, από τα φοιτητικά του χρόνια.
Είναι μέλος του προσωρινού ΔΣ του υπό σύσταση Σωματείου «Αγωνιστικό Κίνημα Κοινής Ανατροφής Τέκνων», που δραστηριοποιείται υπέρ της κοινής ανατροφής ανήλικων τέκνων και από τους δύο γονείς χωρίς αποκλεισμούς βασιζόμενους στη νομική σχέση μεταξύ των γονέων. (Το θέμα έγινε γνωστό στο δημόσιο διάλογο ως συνεπιμέλεια.)
Έχει τίτλους γλωσσομάθειας σε τέσσερεις ξένες γλώσσες. Παλαιότερα είχε συνεργαστεί σε επαγγελματικές μεταφράσεις. Ερασιτεχνικώς έχει συνεργαστεί σε μεταφράσεις θεατρικών έργων και προσφάτως στη μετάφραση των πρακτικών της Συνθήκης της Λωζάννης με την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών, που γίνεται για πρώτη φορά προς τα ελληνικά μετά από 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης.
Έχει ένα ανήλικο τέκνο και είναι έγγαμος σε δεύτερο γάμο με την Άννα Τσάτταρου-Μίχα.
Ήταν υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές Καλύμνου 2019 με την παράταξη Νέα Κάλυμνος του Ι. Γαλουζή και στις Βουλευτικές Εκλογές 2019 με την Ένωση Κεντρώων του Β. Λεβέντη.
Το 2023 θα είναι ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Νέα Κάλυμνο του Ι. Γαλουζή.
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Γιώργου Κλειδαρά 
Η Δημοτική Παράταξη Νέα Κάλυμνος με επικεφαλής τον Γιάννη Γαλουζή ανακοινώνει την υποψηφιότητα του μέλους μας, Γιώργου Κλειδαρά, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
«Ονομάζομαι Γιώργος Κλειδαράς. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Κάλυμνο και είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Πιζάνια και περιμένουμε το 1ο μας παιδί. Είμαι παιδί πολύτεκνης οικογένειας.
Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της οικοδομής καθώς είμαι Εργολάβος. Επίσης ασχολούμαι με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο αφού είμαι αρχηγός της ομάδας του Καλυμνιακού.
Κατεβαίνω στις προσεχείς εκλογές με τη παράταξη Νέα Κάλυμνος με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Γαλουζή Ιωάννη γιατί είναι η μόνη παράταξη που σε μια μόνη θητεία πραγματοποίησε όσα δεν έκαναν οι άλλοι όλα τα προηγούμενα χρόνια!!!
Με πρόγραμμα, με σοβαρότητα, με σεμνότητα, με αποτελεσματικότητα και κυρίως με τιμιότητα θα υπηρετήσουμε στον Δήμο. Ο Καλυμνιακός λαός ας μας εμπιστευθεί ώστε το νησί να προχωρήσει μπροστά την επόμενη πενταετία.»
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Νικήτα Κουλιανό
Η Δημοτική Παράταξη Νέα Κάλυμνος με επικεφαλής τον Γιάννη Γαλουζή ανακοινώνει την υποψηφιότητα του μέλους μας, Νικήτα Κουλιανού, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
«Γεννήθηκα και ζω στην Κάλυμνο. Διατηρώ βιοτεχνία επεξεργασίας πέτρας από το 1989 μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Έλληνα Ευαγγελία και έχουμε τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι.
Η απόφασή μου για ενασχόληση με τα κοινά εκκίνησε από την ανάγκη να επιχειρήσω μια πιο ενεργή έκφραση των προβληματισμών μου σχετικά με την κατάσταση που βιώνει το νησί εδώ και δεκαετίες. Ειδικά η τελευταία διαχειριστική τετραετία ήταν καθοριστική για την ωρίμανση τούτης της εσώτερης ανάγκης. Ένα πλέγμα προβλημάτων καθημερινότητας, διαχρονικά βαθιά δομικά προβλήματα αναπτυξιακού χαρακτήρα ταλανίζουν το νησί μας και το καθηλώνουν σε μια πολύ χαμηλή ταχύτητα ανάμεσα στα νησιά του νομού.
Η τιμητική αποδοχή της πρότασής μου από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Γαλουζή αποτελεί τεκμήριο ευθύνης και δέσμευση για δουλειά και στοχοπροσήλωση  για ένα καλύτερο αύριο, για ένα δυνατό άλμα προς το μέλλον.
Η παράταξη Νέα Κάλυμνος, με τη συμπαγή, συγκροτημένη κι εμπροσθοβαρή ομάδα ανθρώπων που την απαρτίζουν μου προσφέρει τη πιο εγγυημένη οδό προς την επίτευξη των στόχων μου. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που την επέλεξα για να πορευτώ μαζί της.»