Αμυράς – Θεοχάρης στη Ρόδο τις επόμενες μέρες – Την Πέμπτη έρχεται ο Βελόπουλος

Share

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες το νησί της Ρόδου για να συζητηθούν τα θέματα, που έχουν προκύψει στα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με τον βουλευτή Δωδεκανήσου, Γιάννη Παππά.

Την ίδια ώρα, ικανοποίηση επικρατεί στους Δωδεκανήσιους σχετικά με το θέμα της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων, κατά του περιεχομένου του αναρτηθέντα δασικού χάρτη, που θα παραταθεί για επιπλέον 6 μήνες από την λήξη τους.

Όπως δηλώνει ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς “αυτό γίνεται προκειμένου η δημόσια διοίκηση να διορθώσει τα σφάλματα, που έχουν προκύψει από τους αναρτημένους χάρτες και να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις στο νόμο. Επιπλέον τα τέλη των αντιρρήσεων θα μειωθούν κατά ποσοστό 50%. Όσοι δε, από τους πολίτες έχουν ήδη υποβάλλει αντιρρήσεις θα επιστραφεί το ποσό, που έχουν ήδη καταβάλλει”.

Την Πέμπτη αναμένεται στη Ρόδο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να μεταβεί στο νησί και ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης. / με πληροφορίες από ert