Ανανεωμένα κατά 50% τα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Τα τρία νέα ονόματα υποψηφίων στα Δωδεκάνησα

Share

Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τους νέους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα πρόκειται για «πολίτες, καταξιωμένους στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027»

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, «το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα. Χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού».

Τέλος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που συνοδεύει τη δημοσιοποίηση των υποψηφίων, «η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη».

Στα Δωδεκάνησα. εκτός από τους εν ενεργεία βουλευτές Δωδεκανήσου, Μάνο Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη, Μίκα Ιατρίδη και Ιωάννη Παππά, στα ψηφοδέλτια συμμετέχουν τρία νέα πρόσωπα:

ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΦΤΑΚΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ