Αναστασία Κάτρη: Είναι προσωπικό μου στοίχημα να εργαστώ όχι μόνο για την επίλυση των προβλημάτων της Καλύμνου αλλά και των γύρω νησιών (video)

Share

Αναστασία Κάτρη: Είναι προσωπικό μου στοίχημα να εργαστώ όχι μόνο για την επίλυση των προβλημάτων της Καλύμνου αλλά και των γύρω νησιών

Συνέντευξη της Αναστασίας Κάτρη στο News-Politics και στην Ειρήνη Χαλκίτη

Πολλά και ενδιαφέροντα συζητήσαμε με την Αναστασία Κάτρη, στην πρώτη της συνέντευξη σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στο πλευρό του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου και την Παράταξη ” Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Η κ. Κάτρη, η οποία είναι οικονομολόγος , επιχειρηματίας και δημοτική σύμβουλος μέχρι σήμερα με την Παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου, δηλώνει πως η συμμετοχή της στον Α ΄βαθμό ήταν ωφέλιμη, παρά τις άσχημες στιγμές και το βαρύ κλίμα που επικράτησε αυτή την τετραετία στο δημοτικό συμβούλιο.

Επέλεξε ωστόσο να συστρατευθεί σε αυτές τις εκλογές με τον Γιώργο Χατζημάρκο στο Β΄ βαθμό Τ.Α. γιατί θεωρεί ότι θα της δοθεί η δυνατότητα να εργαστεί, σε ένα άλλο επίπεδο και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, για τα νησιά μας.

Πιστεύει πως υπάρχουν πολλοί νέοι με δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους και τους προτρέπει να συμμετέχουν ενεργά στην πολιτική ζωή του νησιού ή τουλάχιστον να παρακολουθούν τα κοινά γιατί, όπως τόνισε, με τη συμμετοχή μας μόνο μπορεί να επέλθει ευημερία στο σύνολο και γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους.

Επίσης η Αναστασία Κάτρη δηλώνει ότι, είναι προσωπικό της στοίχημα να ασχοληθεί, όχι μόνο με τα προβλήματα της Καλύμνου τα οποία γνωρίζει καλά, αλλά και των  άλλων νησιών.

Τέλος, η νεαρή υποψήφια ευχαρίστησε τον επικεφαλής , Γιάννη Μαστροκούκο και τα μέλη της Παράταξης της, για τη συνεργασία και τη δυνατότητα που της δόθηκε να ασχοληθεί με σημαντικά ζητήματα της Καλύμνου στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρά τις κακές συγκυρίες και το “δύσκολο” πολιτικό κλίμα.

BINTEO