Αναβλήθηκε η δίκη για την υπεξαίρεση στην ΑΝΕΚ για τις 21 Σεπτεμβρίου 2023

Share

Αναβλήθηκε η δίκη για την πολυσυζητημένη υπόθεση υπεξαίρεσης 410.000 ευρώ στην ΑΝΕΚ από τον κεντρικό πράκτορα το 2010, όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση που δημοσιοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΑΝΕΚ, Μιχάλης Λελέκης.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΑΝΕΚ είχε υποβάλει αίτηση, η οποία είχε κατατεθεί αρμοδίως και έγινε δεκτή, στην οποία ζητούσε να εκδικαστεί η υπόθεση που τον αφορά άμεσα και ειδικά πριν τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Μετά το αίτημα αυτό, η υπόθεση είχε προσδιοριστεί να δικαστεί στο Εφετείο στη Ρόδο στις 15 Ιουνίου όμως η πλευρά του πράκτορα Βασίλη Καπαδάκη ζήτησε αναβολή. Η δίκη τελικά αναβλήθηκε για την αμέσως επόμενη δικάσιμο, όπως αιτήθηκε και πάλι ο κ. Λελέκης, στις 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Στη χθεσινή του δήλωση, ο πρώην πρόεδρος της ΑΝΕΚ αναφέρει: Όπως γίνεται αντιληπτό, απελπιστικά μόνος, κάνω ό,τι είναι δικονομικά δυνατό για να γίνει η δίκη αυτή άμεσα, έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια, αλλά και για να πάψει η πολιτική εκμετάλλευση και δηλητηρίαση της Καλύμνου απ’τους απόντες στο ακροατήριο, πολιτικούς μου αντιπάλους.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Μιχάλη Λελέκη