Ανεβάζουν ρυθμούς τα τοπικά στελέχη του Κινάλ / Πασόκ – Μεγάλη «μάζωξη» σε κεντρικό καφέ της πόλης…

Share

Μεγάλη «μάζωξη» πραγματοποιήθηκε χτες από κομματικά στελέχη του Κινάλ / Πασόκ σε κεντρικό καφέ της πόλης της Ρόδου, με κύριο αντικείμενο την προετοιμασία για τις εσωκομματικές εκλογές στις 8 Μαίου 2022. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προετοιμασία ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών, όπου θα στηθούν κάλπες –πιθανόν πέντε τον αριθμό- για εκλογή Νομαρχιακής Επιτροπής, για εκλογή γραμματέα του οργάνου, για εκλογή συνέδρων, για εκλογή συντονιστικών επιτροπών στους πρώην δήμους του νησιού κι -ενδεχομένως- μια κάλπη για ονοματοδοσία του κόμματος, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Παρόντες πέραν των μελών της πενταμελούς συντονιστικής γραμματείας (Δημήτρης Ζανεττούλης, Βασίλης Καρνάβας, Παναγιώτης Μπουλιέρης, Νίκος Μουζάκης και Κατερίνα Διακογεωργίου) ήταν ο κ. Βάιος Καλοπίτας, ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος, η κυρία Ελευθερία Φτακλάκη, από την Κω η κυρία Κατερίνα Γαβαλά (μέσω διαδικτύου) και η γραμματέας του  βορείου συγκροτήματος κυρία Στέλλα Σούλη, πολλά στελέχη του κόμματος στην περιοχή,  ενώ ο κ. Μανώλης Γλυνός, δεν συμμετείχε επειδή ήταν εκτός Ρόδου.

Στην συζήτηση τέθηκαν και θέματα της επικαιρότητας, όπως τα προβλήματα του Νοσοκομείου, οι εξελίξεις με το Εθνικό Θέατρο κ.λπ. ενώ συζητήθηκε το ενδεχόμενο να διοργανωθούν κάποιες εκδηλώσεις στο προσεχές διάστημα.

Αποφασίστηκε ακόμη, να διευρυνθεί η συντονιστική γραμματεία καθώς είναι πλέον αναγκαία η εκλογική προετοιμασία ενώ θα συνεδριάζουν κάθε εβδομάδα με την συμμετοχή παλαιών και νέων μελών για να συζητώνται όλα τα κομματικά και πολιτικά ζητήματα.

Σημειώνεται πως δεν έγινε συζήτηση για ονόματα, ψηφοδέλτιο κ.λπ. στην παρούσα φάση  διότι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη οι λεπτομέρειες για τις διαδικασίες.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι το κόμμα βρίσκεται πλέον σε εκλογική ετοιμότητα, καθώς οι εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι ραγδαίες ενώ οι δημοσκοπήσεις (και οι κυλιόμενες και οι… κρυφές που γίνονται από το κόμμα) εξακολουθούν να δίνουν πολύ καλά ποσοστά στον κ. Ανδρουλάκη. / Π/Ντ. / news-politics