Ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη Γερονικόλα, οι κ.κ. Αφεντούλης κ Σαρικάς

Share

 

Ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη του κ. Νίκου Γερονικόλα, οι κ.κ.  Γιάννης Αφεντούλης και Εμμανουήλ Σαρικάς. Το θέμα αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου που είναι σε εξέλιξη από τον πρόεδρο του οργάνου, κ. Κασάπη. Κανένας από τους δύο παραιτηθέντες, δεν προέβη σε σχετική τοποθέτηση.

Ο δήμαρχος ωστόσο, κ. Αλέξανδρος Κολιάδης δεν έκρυψε την… έκπληξη του μετά τις σχετικές ανακοινώσεις. (σε εξέλιξη)

(upd) Στην τοποθέτησή του πάντως, ο επικεφαλής της παράταξης ‘Αρχή Οργάνωσης’ κ. Νίκος Γερονικόλας, απευθυνόμενος στον δήμαρχο κ. Κολιάδη είπε: “Στην προσπάθειά σου να ισοπεδώσεις τα πάντα, να ξέρεις ότι υπάρχουν και προβλήματα που πρέπει να λυθούν γι αυτό και δεν μπορούν να διαγραφούν κάποιοι τόσο εύκολα”.

Σημειώνεται ότι με τους ήδη ανεξαρτηροποιηθέντες κ.κ. Κατσογριδάκη και Μανδρακό και τις νέες των κ.κ. Σαρικά και Αφεντούλη, η παράταξη Γερονικόλα ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ (πλέον).

Ο δήμαρχος κ. Κολιάδης πάντως, δήλωσε στην τοποθέτησή του, ότι το ζήτημα αυτό, ύπαρξης και αναγνώρισης παράταξης, μετά τις εξελίξεις, θα απασχολήσει τους νομικούς συμβούλους του δήμου.

Δ.ΖΑΝΕΤΤΟΥΛΗΣ: ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΑ

«Ήταν αναμενόμενο και σχεδιασμένο, είναι πολύ ξεκάθαρο…» δήλωσε στην τοποθέτησή του ο σύμβουλος της μειοψηφίας, κ. Δημήτρης Ζανεττούλης.

«Τους εύχομαι καλή πορεία, να είναι ωφέλιμοι για το Δημοτικό Συμβούλιο και τους καλώ να μην συνεργάζονται μονόπλευρα με την πλειοψηφία, αλλά να είναι σταθεροί στις απόψεις τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι επειδή ο κ. Γερονικόλας επέλεξε την έδρα των Καλυθιών, δίνουν σήμερα, την πολιτική απάντηση που αυτοί εκτιμούν…» μην αφήνοντας περιθώρια άλλης ‘ανάγνωσης’ της απονενοημένης πράξης.