Άννα Βερούλη: «Θέλουμε η Ελλάδα να είναι μία ισχυρή χώρα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση» (video)

Share

 

Άννα Βερούλη: «Θέλουμε η Ελλάδα να είναι μία ισχυρή χώρα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση» 

«Τα άτομα που θα πάνε στο Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να είναι μία ισχυρή εθνική ομάδα που θα οδηγήσει τη χώρα εκεί που της αξίζει» 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η Άννα Βερούλη, πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου στον ακοντισμό, επισκέφθηκε την Κάλυμνο την Τετάρτη 28 Μαΐου 2024, ως υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και παραχώρησε μια  σύντομη αποκλειστική συνέντευξη στο News-Politcs.gr, για την υποψηφιότητά της. Παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος πρέπει να πάει να ψηφίσει και ζήτησε να στηρίξουν την υποψηφιότητά της και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Βερούλη βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ από το 1981, θήτευσε για πολλά χρόνια στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου, όπως δήλωσε , έρχεσαι σε καθημερινή επαφή με τον κόσμο και είσαι υποχρεωμένος να δουλέψεις για τον πολίτη. Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν δέχτηκε την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη να είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής και να συνεχίσει να εργάζεται από το Ευρωκοινοβούλιο για να είναι η χώρα της ένας ισχυρός κρίκος στην Ευρώπη.

«Θέλουμε η Ελλάδα να είναι μία ισχυρή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για αυτό πρέπει να υψώσουμε τη φωνή μας στην Ευρώπη και να ενταχθούμε στην Ευρωσοσιαλιστική Ομάδα η οποία έχει τα εργαλεία και μπορεί να βοηθήσει τη χώρα στο μεταναστευτικό, στην εκταμίευση χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης, στο περιβάλλον, στην αγροτική πολιτική κ.α. Τα 21 άτομα που θα πάνε εκεί πρέπει να είναι μία ισχυρή εθνική ομάδα και να πάνε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει», είπε η κ. Βερούλη.

Ζήτησε τέλος από τον κόσμο να μην απέχει και να πάει να ψηφίσει, διαφορετικά ενισχύονται τα κόμματα των άκρων, που είναι ότι χειρότερο. «Να πάμε να ψηφίσουμε λοιπόν και να μην εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε κηραλοιφές , life style και tik tok».

Ακολουθεί η συνέντευξη της κ. Βερούλη