Αντ.Καμπουράκης: Στην World Travel Market, η Ρόδος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις

Share

 

Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης μιλάει για την παρουσία της Ρόδου σε μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού, στην World Travel Market στο Λονδίνο:

Σε μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού, στην World Travel Market στο Λονδίνο, η Ρόδος κατάφερε για μία ακόμη φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις με την αυτόνομη και συγκροτημένη της παρουσία.

Το περίπτερο του Δήμου μας και του ΠΡΟΤΟΥΡ στην WTM, αποτελεί κόμβο δικτύωσης μεταξύ των επιχειρηματιών του νησιού μας και των εκπροσώπων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Τα μηνύματα για τη νέα τουριστική σεζόν του 2024 είναι ενθαρρυντικά για το νησί μας που αποδεικνύει διαρκώς πώς είναι ένας ώριμος τουριστικός προορισμός o οποίος χαίρει της εμπιστοσύνης των τουριστικών αγορών.

Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας, επενδύσαμε στον τουρισμό, στην προβολή και προώθηση του νησιού μας στις αγορές. Με ενότητα, υπευθυνότητα, προσπάθεια και συμμαχίες σε όλα τα επίπεδα, καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανό τον τουρισμό́ της Ρόδου, να συντηρήσουμε την τοπική́ μας οικονομία.