ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: Αναμένουμε την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης

Share

 

Ο πρώην δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή την ακροαματική διαδικασία που ολοκληρώθηκε χτες:
Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, κατόπιν της ένστασης που υποβάλαμε για να δικαιωθεί η πραγματική βούληση των πολιτών, αναμένουμε την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Με απόλυτο σεβασμό στην κρίση της και με αίσθημα ότι πράξαμε το καθήκον μας θεσμικά, υπεύθυνα και αποφασιστικά.
Σταθερά απέναντι στο ψέμα, την υποκρισία και τον λαϊκισμό, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με την ίδια συνέπεια και την ίδια σοβαρότητα.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις επιτροπές του Δήμου το κυριότερο όμως σε κάθε δημοτική ενότητα, σε κάθε χωριό και οικισμό, σε κάθε γειτονιά θα είμαστε παρόντες για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας, να αναδείξουμε προβλήματα, να προωθήσουμε λύσεις, να κάνουμε προτάσεις.
Πάντα με θετικό πρόσημο, με αγάπη και σεβασμό για τον τόπο, με πρώτο μέλημα τους πολλούς και όχι τους λίγους. Με στόχο την ενότητα, τη δημιουργία και την πρόοδο. Με συνείδηση και αίσθημα καθήκοντος απέναντι στον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε.
Ενωμένοι, Περήφανοι και Αποφασισμένοι.