Αντώνης Καμπουράκης: Ενωμένοι προχωράμε μπροστά! Με Δύναμη για τη Ρόδο μας! Συνεχίζουμε, καλύτερα! (βίντεο)

Share

 

Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο ανοιχτό κινηματοθέατρο ‘Ρόδον’ πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης Με Δύναμη για τη Ρόδο με επικεφαλής τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη. Το δυναμικό παρών έδωσαν πέραν των υποψηφίων και της παράταξης του Δημάρχου, εκλεκτές παρουσίες, επικεφαλής θεσμών και φορέων, αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και πάρα πολύς κόσμος, που έσπευσε να γεμίσει ασφυκτικά τους χώρους του ‘Ρόδν’ εντός αλλά και εκτός. 

Ολόκληρη η ομιλία του Αντώνη Καμπουράκη:

Ροδίτισσες & Ροδίτες,

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, για την αποψινή, Συγκλονιστική Παρουσία σας.

Είμαι Ευγνώμων, για την Αγάπη, και για τη Στήριξή σας.

Για την Αποφασιστικότητά σας: Ενωμένοι, να πάμε την Ρόδο Μπροστά!

Αυτό είναι, το Συμβόλαιο τιμής που υπέγραψα μαζί σας, το 2019 και την υπογραφή μου, την τιμώ Πάντα. Αυτό έκανα σε όλη τη ζωή μου. Αυτό κάνω και ως Δήμαρχος. Και, γι’ αυτό είμαι κι απόψε, Μπροστά σας:

Για να σας μιλήσω, ως Ροδίτης προς Ροδίτες, για όσα κάναμε, και για όσα πρέπει να γίνουν, για να πάει ο τόπος μας, Μπροστά.

Σε μια θητεία, γεμάτη Δυσκολίες, με Απρόοπτα, αλλά και με πολλά Επιτεύγματα, και με σκληρή δουλειά!

Επαγγελματίας πολιτικός, ΔΕΝ είμαι. Ούτε περιμένω, να βγάλω κέρδος, από την ενασχόλησή μου, με τα Κοινά. Κατέβηκα στις εκλογές, το 2019, για να Υπηρετήσω ένα όραμα, για τη Ρόδο μας. Χωρίς να μηδενίζω τίποτα. Με σεβασμό προς όλους, και πατώντας, πάνω σε ό,τι είχε κατακτήσει, τόσα χρόνια, το νησί μας.

Δουλέψαμε σκληρά, και πετύχαμε πολλά! Και είμαι σήμερα εδώ για να ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης του ροδιακού λαού, με την υπόσχεση να ολοκληρώσουμε όλα όσα δρομολογήσαμε και να κάνουμε όσα δεν προλάβαμε.

Αυτή είναι η φιλοδοξία μου. Όχι να είμαι αιώνιος Δήμαρχος. Αλλά ένας χρήσιμος Δήμαρχος, ένας άνθρωπος που προσπάθησε και άφησε θετικό αποτύπωμα στον τόπο του.

Ξεκινάμε λοιπόν και τυπικά έναν μεγάλο αγώνα για τις εκλογές της 08ης Οκτωβρίου. Έναν έντιμο και καθαρό αγώνα.

Με μια πανίσχυρη παράταξη που συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει να δώσει η Ρόδος μας.

Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που συστρατεύτηκαν στον κοινό μας αγώνα!

Μαζί θα κερδίσουμε! Ενωμένοι, θα πάμε τη Ρόδο μπροστά.

Φίλες & Φίλοι,
Αυτά τα τελευταία 4 χρόνια, δώσαμε έναν καθημερινό αγώνα, η Ρόδος μας να γίνει καλύτερη. Με ισχυρή οικονομική ανάπτυξη, και ποιότητα ζωής, που να αξίζει στους κατοίκους της.

Μέσα στις δύσκολες, και πρωτόγνωρες συνθήκες, που ζήσαμε, καταφέραμε, όλοι μαζί, η Ρόδος μας έκανε βήματα μπροστά!

Παρά την πανδημία, ο τουρισμός, η βασική οικονομική δραστηριότητα του νησιού μας αυξήθηκε, τόσο σε αφίξεις, όσο και σε τουριστικά έσοδα, σε αντίθεση με άλλους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας.

Καθώς αποτελεί, πάνω από το 90% της οικονομίας μας, ήταν πάντα η πρώτη προτεραιότητα, της Δημοτικής Αρχής.

Με πρωτοβουλίες και δράσεις, εξωστρέφειας, με ουσιαστική συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και όλους τους φορείς της Ρόδου, στηρίξαμε τον Ροδιακό Τουρισμό, και την τοπική οικονομία.

Και με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, στην οποία είμαι περήφανος, που συνέβαλα αποφασιστικά, συμφωνήθηκαν σημαντικές αυξήσεις για τους εργαζόμενους, στον Τουρισμό, ώστε όλοι να έχουν συμμετοχή στα κέρδη, από την αύξηση, και την επιτυχία του. Αυτό, πρώτοι εμείς το πετύχαμε, σε όλη την Ελλάδα.

Όμως, δεν μείναμε μόνον στις επιτυχίες, του Τουρισμού. Ξεκολλήσαμε πολλά μεγάλα και σημαντικά έργα, που είχαν βαλτώσει για πολλά χρόνια και που θα φωτίσουν ξανά τη Ρόδο μας.

Μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης, ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης του Εθνικού Θεάτρου, το οποίο σύντομα θα αποτελεί ένα στολίδι και έναν πόλο έλξης για τη Ρόδο μας.

Υπογράφηκε η νέα προγραμματική σύμβαση για την ανάπλαση της Μεσαιωνικής Πόλης, με πολλές ευεργετικές προβλέψεις για τους μόνιμους κατοίκους της, που θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της ανάπλασης. Η προηγούμενη είχε υπογραφεί το 1984!

Ξεκίνησε η αποκατάσταση της Νέας Αγοράς, ένα πολύ σημαντικό έργο για την εικόνα της πόλης μας, αλλά και για πολλούς επαγγελματίες. Σε σωστή όμως κατεύθυνση και με τις ορθές προτεραιότητες.

Επιπλέον, υλοποιήθηκαν ή ξεκίνησαν να υλοποιούνται, μεγάλα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής της Ρόδου, ήδη.

Όπως η γέφυρα της Κρεμαστής, τα φράγματα Γαδουρά και Απολακκιάς, η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού, στο Βόδι, η Ροδιακή Έπαυλη, τα έργα ύδρευσης στην Νότια Ρόδο, την Αφάντου και τον Αρχάγγελο.

Συνολικά υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται πάνω από 200 τεχνικά έργα σε όλη τη Ρόδο για αντιπλημμυρικά έργα, ασφαλτοστρώσεις, κυκλικούς κόμβους, αστικές αναπλάσεις, αγροτική οδοποιία. Μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις του Δήμου κάνουν την καθημερινότητα όλων μας καλύτερη.

Ανακαινίσαμε και αναβαθμίσαμε τα σχολεία, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, καθώς και παιδικές χαρές για τα παιδιά της Ρόδου μας.

Άλλα από αυτά τα έργα τα υλοποιήσαμε μόνοι μας, κάποια άλλα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας, μια συνεργασία που καθημερινά παράγει έργο και δίνει λύσεις σε ζητήματα της Ρόδου και των κατοίκων της.

Παράλληλα, ήταν διαρκής επίσης η φροντίδα μας για τους ανθρώπους της Ρόδου.

Μειώσαμε τα δημοτικά τέλη για πολίτες 25% και επιχειρήσεις 14%. Στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες 40%. Γιατί για εμάς ο Δήμος είναι για να επενδύει χρήματα για τους πολίτες και όχι να συσσωρεύει αποθεματικά, «στεγνώνοντας» τους πολίτες και την αγορά.

Αναβαθμίσαμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας.

Δημιουργήσαμε το πρώτο Κέντρο Αστέγων στην Ρόδο, μια πολύ καίρια κοινωνική δράση.

Προχώρησε η ψηφιοποίηση υπηρεσιών του Δήμου μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Ο Δήμος μας είναι από τους καλύτερους στη χώρα, στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του.

Τέλος, πριν 4 χρόνια, υποσχεθήκαμε Πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα δίνουν χρώμα στο νησί μας. Το πετύχαμε με πολλές και ποιοτικές δράσεις, ενώ προχωρήσαμε και στην ανακαίνιση της Δημοτικής μας Πινακοθήκης.

Ταυτόχρονα στηρίξαμε τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας, με επιχορηγήσεις και έργα αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αυτά, μόνο όποιος δεν θέλει, δεν τα βλέπει. Αυτά αποτελούν το σημαντικό, συλλογικό έργο της Δημοτικής μας Ομάδας, υπό τη δική μου καθοδήγηση. Έργο που κανείς δεν μπορεί να μηδενίσει.

Όπως και κανείς βέβαια δεν μπορεί και να το οικειοποιηθεί, όπως επιχειρείται να γίνει με το σπουδαίο έργο μας στον χώρο του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, από κάποιους που προσπαθούν να παρουσιάσουν τους πόρους που εμείς εξασφαλίσαμε και αποφασίσαμε που να διαθέσουμε ως δήθεν επιχορήγηση από τον προσωπικό τους κουμπαρά. Και ο νοών, νοείτο.

Φίλες & Φίλοι,
Παρά τις πρωτόγνωρες κρίσεις που αντιμετωπίσαμε, όπως η πανδημία και η πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά, βγαίνουμε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί, για να συνεχίσουμε μπροστά.
Επιτρέψτε μου να σταθώ στο θέμα της πυρκαγιάς. Πέρασε δύσκολες στιγμές η Ρόδος μας.
Ζήσαμε ένα εφιαλτικό δεκαήμερο που άφησε μεγάλες πληγές στο φυσικό περιβάλλον και το ζωικό πλούτο του νησιού μας.
Σε αυτή την τραγωδία, ήμασταν όλοι μας, στελέχη και εργαζόμενοι του Δήμου, στην πρώτη γραμμή. Με τη δική μας συμβολή, πραγματοποιήθηκε το τεράστιο έργο των εκκενώσεων, η περίθαλψη των πληγέντων, η φροντίδα των ζώων του νησιού μας, μαζί πάντα με τους συμπολίτες μα,ς που μας έκαναν περήφανους, δείχνοντας το καλό πρόσωπο της Ρόδου, σε όλο τον κόσμο, και στους οποίους είμαι πάντα ευγνώμων.
Καταφέραμε λοιπόν να προστατέψουμε τις ανθρώπινες ζωές. Να προφυλάξουμε, τη φήμη του νησιού μας. Να γίνει, η ροδίτικη αλληλεγγύη, πρώτο θέμα, στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Να έχουν ξεκινήσει μέτρα, για τους πληγέντες, που διαρκώς εμπλουτίζονται.
Και όλα αυτά με μια ξεκάθαρη δέσμευση: Ό,τι ήταν δάσος, παραμένει δάσος! Τελεία και παύλα.
Και είναι πολύ σημαντικό για όλους, ότι η Ρόδος μας, έχει ήδη επιτύχει την ολική επαναφορά της, στην τουριστική κανονικότητα, και πάμε για νέα ρεκόρ επισκεπτών.
Τα ρεκόρ, δεν είναι κάποιοι ξεροί αριθμοί. Είναι το φαγητό στο σπίτι της ροδίτικης οικογένειας. Είναι θέσεις απασχόλησης. Είναι εισοδήματα. Είναι τζίροι για τις επιχειρήσεις. Είναι συνεισφορά στο εθνικό ΑΕΠ κι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικούμε ανταποδοτική αναγνώριση από το κεντρικό κράτος.
Νιώθω ευγνωμοσύνη, για όλα τα στελέχη του Δήμου, που ήταν στην πρώτη γραμμή, εκείνες τις ώρες.
Νιώθω ευγνωμοσύνη, για τους χιλιάδες εθελοντές μας, που έδειξαν την ψυχή των Ροδιτών, έως τα πέρατα του κόσμου.

Ροδίτισσες & Ροδίτες,
Πάντοτε σας μιλούσα και θα σας μιλώ έντιμα και με ειλικρίνεια, κοιτώντας σας στα μάτια.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι σίγουρα σε κάποιες στιγμές μέσα στην τετραετία έγιναν και λάθη, υπήρξαν και αστοχίες. Πρώτοι εμείς, το αναγνωρίζουμε. Ποτέ εξάλλου δεν διεκδικήσαμε το αλάθητο, ούτε είπαμε πως θα κάνουμε σε μια μέρα, όλα όσα δεν έγιναν για χρόνια ολόκληρα. Υποσχεθήκαμε όμως ότι τίποτα δε θα μας σταματήσει από τη διεκδίκηση των λύσεων που αξίζουν οι Ροδίτες. Και αυτό κάνουμε.
Και εξηγούμαι. Η καθαριότητα, για παράδειγμα, ήταν ένα ζήτημα που μας πόνεσε όλους. Η αλλαγή του συστήματος καθαριότητας που παραλάβαμε, ήταν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Υπήρξαν καθυστερήσεις και στο μεσοδιάστημα υπήρξαν προβλήματα.
Το πρόβλημα λύθηκε όμως και λύθηκε οριστικά! Από τον περασμένο μήνα έχει ξεκινήσει να λειτουργεί ένα νέο σύστημα καθαριότητας, με περισσότερους εργαζόμενους, καλύτερο εξοπλισμό, περισσότερη ανακύκλωση και αυξημένη φροντίδα, σε κάθε γωνιά της Ρόδου.
Η κατάσταση είναι ήδη καλύτερη και είμαι απολύτως βέβαιος, ότι σε σύντομο χρόνο η διαφορά θα είναι αισθητή, και το νέο σύστημα καθαριότητας του Δήμου Ρόδου, θα είναι πρότυπο για όλη τη χώρα.
Αυτή είναι η ουσία της πολιτικής για εμάς. Να δίνουμε μάχες, να λύνουμε θέματα, να ανοίγουμε δρόμους για ένα καλύτερο αύριο. Και κυρίως, στα δύσκολα να μην κρυβόμαστε, αλλά είμαστε στην πρώτη γραμμή με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας, της αποστολής μας και του καθήκοντός μας απέναντι στους πολίτες της Ρόδου.

Φίλες & φίλοι,
Οι εκλογές της 08ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής της Ρόδου είναι απόλυτα κρίσιμες για τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.
Κάθε Ροδίτισσα και κάθε Ροδίτης αναλαμβάνουν την ευθύνη να απαντήσουν στα διλήμματα αυτής της αναμέτρησης και να επιλέξουν τα πρόσωπα, τις πολιτικές και τις νοοτροπίες που εμπιστεύονται και που τους εκφράζουν.
Καλούνται να αποφασίσουν πως θα διοικηθεί το νησί μας. Ποιος μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια το καράβι μέσα στη φουρτούνα των εισερχόμενων κρίσεων που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κόσμος και βιώσαμε και εμείς τα 4 αυτά χρόνια. Αλλά και ποιος μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για το νησί μας.
Από τη μία υπάρχει μια παράταξη, η δική μας παράταξη, που εργάζεται νυχθημερόν για τη Ρόδο. Με σχέδιο και υπεύθυνη καθημερινή δουλειά. Με σημαντικό έργο -που πρέπει βέβαια ακόμη περισσότερο να επιταχύνουμε και να επαναστοχεύσουμε. Με υπεύθυνη διεκδίκηση πόρων, σαν και αυτούς που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τη Ρόδο μας. Χωρίς να αφήνουμε τίποτα ξεχασμένο στο ράφι, τίποτα κρυμμένο κάτω από το χαλί.
Απέναντί μας έχουμε είτε τα μεγάλα και εύκολα λόγια που μένουν πάντα χωρίς αντίκρισμα, είτε συνθήματα που αν ο μη γένοιτο εφαρμόζονταν ποτέ, θα έπλητταν βαριά τον τουρισμό και την οικονομία της Ρόδου μας. Κριτική εύκολη, από τον καναπέ ή το πληκτρολόγιο, χωρίς πρόγραμμα και χωρίς καμία αίσθηση ούτε των ικανοτήτων που απαιτούνται για να διοικηθεί αποτελεσματικά ένας σύγχρονος Δήμος ούτε και της τεράστιας ευθύνης που πηγαίνει μαζί με τη λαϊκή εντολή για την ανάληψη της ηγεσίας του.
Από τη μία υπάρχει μια παράταξη, η δική μας παράταξη, που οι Ροδίτες την ξέρουν. Όπως ξέρετε και εμένα. Με τα καλά μου και με τα στραβά μου.

Μαζί εργαζόμαστε με προσεκτικά και υπεύθυνα βήματα, σε μια στοχευμένη πορεία που φέρνει αποτέλεσμα. Με καθυστερήσεις, μπορεί ναι. Αλλά με σταθερή επιμονή στην επίτευξη του στόχου, προς όφελος του τόπου μας και των ανθρώπων του.
Και από την άλλη έχουμε την περιπέτεια. Αυτή είναι η αλήθεια, μην κοροϊδευόμαστε σε έναν τόπο που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.
Απέναντί μας είναι πρόσωπα που είναι αλλού τη μία μέρα και αλλού την άλλη και το διαφημίζουν μάλιστα και στην ιστοσελίδα τους! Άλλα λένε, άλλα κάνουν κι άλλα σκέφτονται ανάλογα τη στιγμή. Πρόσωπα που διεκδικούν τη Δημαρχία χωρίς κανένα ηθικό φραγμό. Που εκμεταλλεύονται τα πάντα και τους πάντες – με πρώτον εμένα το ομολογώ και το θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος μου.
Πρόσωπα που ξαφνικά μιλούν με τα χειρότερα λόγια τόσο για το Δήμαρχο που τους ευεργέτησε προσωπικά και πολιτικά όσο και για τους πρώην συναδέλφους τους στους οποίους «πούλαγαν» φιλία.
Πρόσωπα που βαφτίζουν την αποστασία και το πάθος τους για εξουσία ως δήθεν «αδέσμευτη ανεξαρτητοποίηση» και τον τυχοδιωκτισμό ως δήθεν «αυτοδημιούργητος», με ένα μόνο στόχο: το Δήμο Ρόδου ως λάφυρο.

Αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι το νέο στην πολιτική, είναι ενδείξεις ανεξέλεγκτης ματαιοδοξίας, είναι οι χειρότερες πτυχές της πολιτικής που δεν αξίζουν στο νησί μας.
Αλλά και πρόσωπα που μηδενίζουν τα πάντα και δείχνουν απαράδεκτη μικροψυχία ειδικά στις δύσκολες στιγμές μας.
Που για να κάνουν αντιπολίτευση στον Καμπουράκη μας παρουσιάζουν σαν ένα διαλυμένο νησί. Δυσφημούν τον τόπο μας λες και το κακό θα το πάθει ο Καμπουράκης προσωπικά, όχι οι χιλιάδες οικογένειες που ζουν από τον Τουρισμό.
Και που την ώρα της μεγάλης φωτιάς που έπληξε το νησί μας και ενώ όλοι μας, ο Δήμος Ρόδου και όλο το δυναμικό του, Περιφέρεια, πυροσβεστική και εθελοντές σε συνεργασία με τους εθελοντές μας, προσπαθούσαμε να διαχειριστούμε το πρόβλημα, μέσα σε δραματικές συνθήκες, εκείνοι επιχειρούσαν τυχοδιωκτικά κι ανεύθυνα, να κερδοσκοπήσουν πολιτικά, πάνω στις φλόγες, με σκηνοθετημένες εμφανίσεις, σε εθνικά μέσα ενημέρωση, κάνοντας μικροπολιτική την ώρα της μάχης.
Από τη μία υπάρχει μια παράταξη ανθρώπων που ξεπέρασαν τις διαφορές τους, δείχνουν αίσθημα ευθύνης και ενώνουν δυνάμεις για το καλό της Ρόδου μας.
Μια ομάδα ανθρώπων που την προσήλωσή μας στη συνεργασία την αποδείξαμε έμπρακτα σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας.
Με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Με όλους τους φορείς της Ρόδου, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς εξαιρέσεις. Με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Και βεβαίως με την Κυβέρνηση, διεκδικώντας υπεύθυνα και τεκμηριωμένα με απτά αποτελέσματα για το νησί μας.
Και απέναντί μας; Απέναντί μας οι δήθεν εκφραστές του «ενωμένοι» που στην πραγματικότητα κλείνουν το μάτι στις ύβρεις και στην αναταραχή. Αυτοί που έχυσαν το δηλητήριο της τοξικότητας μέσα στη φωτιά, «κλείνοντας το μάτι» στον όχλο και στα επεισόδια στο κέντρο της πόλης ακριβώς τη στιγμή που εμείς προσπαθούσαμε να ανατάξουμε τον τουρισμό της Ρόδου μας, και να επιστρέψει η κανονικότητα στο νησί μας.
Απέναντί μας οι αυτόκλητοι αρχηγοί των ατάκτων, την ώρα που δίναμε αγώνα για να βάλουμε ξανά σε τάξη την καθημερινότητα του νησιού μας και να μην απειληθεί η οικονομία του. Αυτοί που ψαρεύουν ψήφους στα θολά νερά του λαϊκισμού για να λύσουν τα προσωπικά τους αδιέξοδα.
Ας μην επικαλούνται λοιπόν αυτοί τάχα την ενότητα και τη συνεργασία. Είδαμε πολύ καλά πως την εννοούν. Ενότητα του όχλου και των ταραξιών.

Φίλες & Φίλοι,
Αυτοί είναι δυστυχώς οι αντίπαλοί μας.
Εμείς όμως είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε πως δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με τις τύχες της Ρόδου μας.
Ούτε εκείνους που τη συκοφαντούν πιστεύοντας ότι έτσι κάνουν αντιπολίτευση, ούτε εκείνους που μπροστά στη μανία τους για εξουσία και προβολή δεν σέβονται τίποτα.
Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε πως η Ρόδος δεν γυρίζει πίσω.
Η Ρόδος μια κατεύθυνση έχει: Μπροστά! Κι εκεί θα τη πάμε. Με δύναμη! Η Ρόδος μας αξίζει περισσότερα και για αυτά θα αγωνιστούμε και θα τα πετύχουμε.
Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε τη συνεργασία και την ενότητα δυνάμεων. Σε αυτή την πολιτική πιστεύω και ως Δήμαρχος, αλλά και ως απλός Ροδίτης.
Και είμαι πραγματικά περήφανος που η παράταξή μας γίνεται πόλος συνάντησης, και συνεργασίας όλων των υγιών και δημιουργικών δυνάμεων της Ρόδου μας. Όπως συνέβη και σε όλη τη θητεία μας.
Και θέλω κι από αυτό το βήμα απόψε να ευχαριστήσω τον Στράτο Καρίκη, ο οποίος από την πρώτη μέρα της θητείας μας ήταν ένας πολύτιμος φίλος και συνεργάτης. Όπως και τους Γιάννη Φλεβάρη, και Σάββα Διακοσταματίου, οι οποίοι ενώνοντας τις δυνάμεις τους, μαζί μας, έκαναν την δημοτική μας παράταξη, ακόμα πιο ισχυρή.
Αυτό είναι το προσκλητήριο, που απευθύνω στις Ροδίτισσες, και στους Ροδίτες.
Ενωμένοι, να πάμε τη Ρόδο μας μπροστά!
Να γυρίσουμε την πλάτη στην τοξικότητα, στο μηδενισμό, στον τυχοδιωκτισμό.
Ειδικά τώρα, που τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Τώρα που μεγάλα έργα ξεκόλλησαν, ο Τουρισμός ανεβαίνει, το ζήτημα της καθαριότητας λύθηκε. Τώρα που 200 έργα σε όλη τη Ρόδο θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά μας, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι μπροστά.
Να συνεχίσουμε καλύτερα!
Με ένα καθαρό σχέδιο για την επόμενη μέρα.
Την αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου και του λιμανιού της Καμείρου.
Την αστική ανάπλαση της πόλης της Ρόδου για να έχει πρόσωπο στη Θάλασσα.
Την ανάπλαση της Λεωφόρου Δημοκρατίας ώστε να γίνει ένας δρόμος που απολαμβάνεις να περπατάς.
Την δημιουργία χώρων στάθμευσης.
Την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου με τα έσοδα και τις χρήσεις, να τίθενται στην υπηρεσία, του Ροδίτη.
Τον Κολοσσό και τα βήματά του.
Την καθημερινή φροντίδα του νησιού μας, σε όλα τα επίπεδα. Στα σχολεία του, στους αθλητικούς χώρους, στα χωριά μας, σε κάθε γωνιά της Ρόδου μας.

Φίλες & φίλοι,
Είμαστε όλοι πλέον, ακόμα πιο αποτελεσματικοί, ακόμα, πιο έμπειροι.
Η ίδια η ζωή εξάλλου είναι ένα μεγάλο σχολείο για όλους μας. Κι εγώ προσωπικά, μπήκα στο στίβο της αυτοδιοίκησης με έναν ιδεαλισμό. Υποτίμησα ίσως τις δυσκολίες και την αντίσταση συμφερόντων και νοοτροπιών που υπηρετούν το «εγώ» και όχι το «εμείς».
Επέμεινα όμως. Έπαθα, έμαθα και πείσμωσα. Και με αυτό το πείσμα για τη διεκδίκηση του καλύτερου που αξίζουμε, συνεχίζω να τιμώ το λόγο μου και να αγωνίζομαι.
Αλλά μόνον το προσωπικό πείσμα δεν φτάνει. Τίποτα αληθινά μεγάλο δεν γίνεται από έναν. Η επιτυχία γεννιέται από την ομαδική προσπάθεια.
Γι’ αυτό είμαι πραγματικά περήφανος για την ομάδα μας. Μια ισχυρή αυτοδιοικητική ομάδα που και θέλει και μπορεί να δουλέψει, για να ανεβάσουμε όλοι μαζί τη Ρόδο μας, εκεί που πραγματικά αξίζει!

Αγαπημένες μου Ροδίτισσες, Αγαπημένοι μου Ροδίτες,
Απόψε είναι για μένα μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή.
Είναι τιμή για μένα η εμπιστοσύνη της ομάδας που παρουσιάζουμε και επίσημα απόψε.
Μιας ομάδας με ποιότητα, δυναμισμό, γνώσεις, φρεσκάδα και πάνω απ’ όλα, με αγάπη για τη Ρόδο μας.
Παρουσιάζουμε απόψε, το μεγαλύτερο σε αριθμό υποψηφίων ψηφοδέλτιο, που κατέβηκε ποτέ στη Ρόδο!
Κάτι που δείχνει την εμπιστοσύνη την κοινωνίας, στην παράταξή, μας και τη μεγάλη δυναμική που αποκτάμε, στην Τελική Ευθεία, των Εκλογών.
Ένα ψηφοδέλτιο, που Ενώνει Δυνάμεις, Συνθέτει Εμπειρίες, προσελκύει Νέους ανθρώπους στα κοινά.
Μια ομάδα που εκπροσωπεί όλη τη Ρόδο, από τη μια άκρη ως στην άλλη.
Μια ομάδα πανέτοιμη να δώσει τη μάχη για μια καλύτερη Ρόδο και να την κερδίσει.
Και θα ήθελα, από όλους, το πιο ζεστό χειροκρότημα, για καθέναν, από τους υποψήφιούς μας!
Για τους υποψηφίους των τοπικών Συμβουλίων που τα ονόματα τους ακούστηκαν ήδη, αλλά και για τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που θα παρουσιαστούν τώρα.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, για την τιμή, που μου κάνετε!
Για τη μεγάλη δύναμη, που μου δίνετε απόψε.
Η αγάπη σας, η εμπιστοσύνη σας, η συμμετοχή σας, είναι μήνυμα Νίκης.
Ενωμένοι προχωράμε μπροστά! Με Δύναμη για τη Ρόδο μας!
Προχωράμε μαζί, προχωράμε δυνατά!

Συνεχίζουμε Καλύτερα!

Σας ευχαριστώ!

ΒΙΝΤΕΟ

Τα μέλη της παράταξης

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
“ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ” ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ Β. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Τα μέλη της παράταξης

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

“ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ” ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ Β. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΙΜΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΙΑΧΑΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΣΥΜΕΩΝ
ΟΙΚΟΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΛΑΓΓΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ
ΦΛΟΣΚΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΑΒΑΔΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΟΓΓΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΙΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΜΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΤΤΑ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΡΟΥΣΑΛΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΤΕΡΓΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΥΚΟΦΥΛΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΤΑΒΕΡΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΙΚΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΡΓΥΡΟΥ ΠΑΓΩΝΑ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΛΟΡΕΝΖΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΜΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΓΟΣ
ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΣΧΟΣ
ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΑΡΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΕΥΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΝΕΣΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΣΑΜΑΡΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΜΑΡΧΩΝ
ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΖΑΝΕΤΤΟΥΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΑΝΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ
ΑΡΦΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΤΣΙΔΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΤΙΝΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΡΔΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
ΚΥΖΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΠΙΛΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΠΑΓΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΟΤΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΙΓΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΣΕΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΙΑΛΛΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΓΛΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΔΡΑΚΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΜΕΧΜΕΤ ΑΡΙΦ
ΖΙΩΓΟΥ ΜΑΝΘΑ ΦΩΤΙΟΣ
ΙΝΤΖΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΟΡΡΕ ΑΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΑΝΤΙΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΑΗΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΝΤΕΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΛΗΚΑΡΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΛΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΒΒΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΙΖΗΜΟΛΑ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΚΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΗΜΩΝ
ΣΕΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΟΚΟΡΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΤΑΡΑΣΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΟΥΝΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΧΟΣΑΔΑΣ ΝΕΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΨΕΛΛΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

“ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ” ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ Β. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΑΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΙΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΔΙΑΚΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΙΒΑΖΗΣ ΣΤΕΡΓΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΗΛΙΑ ΕΥΔΟΞΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΩΣΤΟΜΟΙΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΙΑΛΛΟΥΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΙΛΗΜΩΝ
ΓΙΑΡΙΜΑΓΑ ΝΤΕΝΙΖ ΜΕΧΜΕΤ
ΚΑΖΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ
ΚΑΝΥΧΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΙΑΟΥΡΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΙΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ΝΤΙΕΓΚΟ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΜΠΑΡΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΟΥΚΑΡΑΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΕΛΟΥΔΗ ΧΡΥΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΣΤΕΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΦΗΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΦΗΚΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΜΑΝΤΑΚΗ ΤΑΛΙΕ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ
ΚΙΟΤΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΥΡΙΜΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΩΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΑΚΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΑΡΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΡΦΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΠΑΠΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΑΤΤΙΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΚΟΣΚΙΝΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΡΓΥΡΗ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΞΟΥΛΕΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΤΣΙΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΩΠΑΣΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΦΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΚΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΙΧΑΗΛ
ΧΑΛΙΛΙ ΑΝΤΖΕΛΑ ΑΝΤΩΝ
ΦΡΟΥΜΗ ΑΝΝΑ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΛΑΜΠΡΙΑΝΟΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΡΑΚΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΑΒΒΕΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΑΡΔΕΛΛΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΚΑΣΙΑΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΠΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΑΛΕΞΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΨΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΟΨΥΧΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ ΣΤΕΡΓΟΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΕΡΓΟΣ
ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ
ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΑΝΙΑ ΒΑΓΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΤΡΑΛΛΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΟΛΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΥΔΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΤΑΧΡΑΜΑΝΗ ΣΕΒΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΤΣΙΑΡΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΜΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
ΚΟΥΓΚΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΙΜΩΝ
ΤΣΙΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΑΡΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΣΕΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΦΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΥΦΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΥΚΟΠΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΗΛΙΑΣ
ΚΕΛΕΣ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΚΡΗ ΣΕΦΚΕΤ
ΚΟΥΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΡΜΙΟΝΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΩΡΑΙΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΝΑΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΟΡΕΝΖΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΑΛΛΙΑΚΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΑΝΤΙΚΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΠΑΖΙΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΤΡΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΟΔΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΑΛΗ ΖΩΟΠΗΓΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΠΕΛΙΓΡΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΑΧΙΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΙΧΑΗΛ
ΤΣΑΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΥΘΑΡΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΝΔΑΚΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΧΑΡΙΤΟΥ ΑΝΕΖΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΣΜΑΣ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΟΦΙΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΟΥΜΑΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΜΕΤΤΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΤΑΚΛΑ ΖΩΟΠΗΓΗ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΗΛΙΑΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΙΑΛΛΟΥΡΑΚΗ ΑΝΝΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑ ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΕΡΓΑ ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΓΚΙΝΗ ΚΟΚΚΟΝΙΩ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΑΖΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕΤΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΑΡΙΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΖΗΣΗ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΟΥΣΤΑΚΕΛΛΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΝΤΟΛΓΚΟΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΣ
ΚΥΡΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΡΑΚΑΚΗ ΓΙΟΥΡΤ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΗ
ΘΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΡΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΣΤΑ ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΡΑΚΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΠΑΡΚΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΣΚΟΝΤΡΑΝΗ ΜΙΓΚΕΝΑ ΣΩΤΗΡ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΑΜΠΟΝΙΚΟΥ ΟΛΓΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΣΤΟΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΒΒΑΣ
ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΟΥΛΛΟΥΡΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΚΙΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΛΩΝΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΦΡΑΓΚΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΣΚΟΡΔΑ ΚΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΟΜΑΖΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΑΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΟΝΗΡΗ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΒΒΑΚΗ ΖΗΝΟΒΙΑ ΦΩΤΙΟΣ
ΜΑΧΡΑΜΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΦΩΤΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΤΑΥΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΡΟΥΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΤΟΥΜΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΠΑΡΑΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΛΟΥΚΑΣ
ΠΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
ΠΕΛΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΧΑΡΤΕΡΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΕΖΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΜΑΓΚΑΦΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΩΡΓΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΡΓΟΣ
ΚΟΥΓΚΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΑ ΧΡΗΣΤΙΝΑ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ
ΚΟΝΤΟΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΡΑΣΧΟΣ
ΚΩΣΤΟΜΟΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΙΑΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΤΖΙΟΝΙ ΕΝΙΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛ
ΚΑΜΠΑΣΤΑΝΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΤΣΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΒΑΛΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΜΠΡΟΚΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΒΒΑΣ
ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗ ΦΛΩΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΜΠΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΠΠΑ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΟΔΥΣΣΕΑ
ΣΑΛΑΜΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
ΜΑΜΜΗ ΑΝΘΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΕΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΕΡΓΟΣ
ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΞΑΝΘΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΛΙΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΒΑΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΦΩΤΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΡΕΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΡΙΕΤΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΟΔΙΩΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΜΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΟΣΚΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΚΛΑΒΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΣΩΦΡΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΣΙΚΡΙΤΣΑΚΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΒΑΣΙΛΩΤΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΛΑΦΑΚΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΔΙΑΚΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΣΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΓΙΑΝΤΣΙΔΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΡΟΜΥΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΕΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΟΥΠΠΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΟΛΑΚΗ ΧΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΕΛΕΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΙΧΕΛΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΠΙΛΙΑΣ ΘΑΡΡΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥ ΑΣΤΕΡΟΠΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΑΚΩΓΙΑ ΑΝΘΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΚΚΟΥΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΑΓΓΟΥΡΑΣ ΣΤΕΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΡΑΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΖΕΡΒΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΩΣΤΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΖΟΥΓΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΡΑΦΑΗΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΡΑΜΑΡΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΨΟΥΛΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΚΡΥΛΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΗΛΙΑΣ
ΚΛΑΔΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΕΣΤΟΥΣΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΝΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΚΟΥΡΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΜΑΓΚΑΦΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΤΑΥΡΑΚΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ ΣΚΕΥΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΣΟΡΩΝΙΑΤΗΣ ΛΟΙΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΟΚΟΡΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΙΓΚΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΨΑΓΡΕΛΛΗ ΧΡΥΣΑΦΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΚΟΥ ΣΤΕΡΓΑΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΕΡΓΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΩΤΑΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΣΤΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΖΑΦΕΙΡΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΙΚΚΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ
ΑΝΤΩΝΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΥΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ
ΑΥΓΕΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΟΝΙΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΤΡΑΤΗ ΕΛΕΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΟΣΧΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΟΣΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΑ ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΡΑΜΦΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ
ΣΠΥΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΒΑΖΑΝΕΛΛΗ ΑΓΛΑΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΓΚΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΡΓΟΣ
ΚΑΤΣΙΜΙΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΣΑΒΒΑ ΑΝΝΑ ΡΟΥΒΗΜ
ΚΟΜΙΖΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΟΥΦΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΦΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΛΑΠΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΡΙΕΤΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΕΤΡΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΑΡΙΤΣΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΤΣΕΛΕΠΗ ΒΑΛΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΡΙΖΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΖΕΡΒΟΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΑΣ ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΙΧΑΗΛ ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ