Απάντηση της Προέδρου της ΔΕΕΠ, Έφης Χαραλαμποπούλου στον Νίκο Καραμαρίτη

Share

Απάντηση στον Νίκο Καραμαρίτη έδωσε η κα Έφη Χαραλαμποπούλου, Πρόεδρος
Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα όσα έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook (κάτω από ανάρτηση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνη Αρφαρά) που έγινε αντικείμενο σχολιασμού και στα τοπικά ΜΜΕ. 

Αναλυτικότερα, η απάντηση αναφέρει τα εξής:

Λόγω του τιμητικού θεσμικού ρόλου που κατέχω ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας( ΔΕΕΠ) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας οφείλω να διευκρινίσω και δημόσια στον κ. Νίκο Καραμαρίτη τα εξής: 

Η παράταξη μας και οι κομματικές οργανώσεις λειτουργούν βάσει Καταστατικού, Κανονισμού Πανελλαδικών Οργανώσεων και κατ’ επέκταση συγκεκριμένης οργανωτικής δομής ,τα οποία ασφαλώς γνωρίζω, σέβομαι και τηρώ απαρέγκλιτα καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας μου. 

Ο Τομέας Υγείας της παράταξης ουδέποτε εντάχθηκε στην οργανωτική δομή της ΔΕΕΠ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ. 

Κατά συνέπεια, δεν υπήρξε ποτέ καμία υποχρέωση αποστολής πρόσκλησης, ούτε σε Συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ, ούτε σε συναντήσεις που πραγματοποιούμε ως μέλη κομματικής οργάνωσης. 

Αυτά πιστεύω ότι αρκούν για την αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό να αποφεύγονται άσκοπες παρεξηγήσεις. 

Είναι απορίας άξιον όμως το ότι ο κ. Καραμαρίτης ως στέλεχος της παράταξης δεν αντιλαμβάνεται όλα τα παραπάνω, αν και του έχουν δοθεί οι σχετικές διευκρινίσεις και κατ’ ιδίαν. 

Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια, σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν στο ήθος των στελεχών της παράταξης μας, ιδιαίτερα παραμονές των εκλογών! 

Έφη Χαραλαμποπούλου
Πρόεδρος
Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Δωδεκανήσου
Νέας Δημοκρατίας