Άπατο φαίνεται πως πάει το «Καλάθι του νοικοκυριού»! 78% των πολιτών δηλώνουν εξαιρετικά δύσπιστοι προς το μέτρο Γεωργιάδη

Share

Άπατο φαίνεται πως πάει το «Καλάθι του νοικοκυριού». Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά έρευνα που έκανε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) η όποια, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών όχι μόνο θεωρεί το συγκεκριμένο μέτρο μη αποδοτικό, αλλά δεν έχει ψωνίσει καν από τα προϊόντα του «Καλαθιού».

Πιο συγκεκριμένα, μόλις το 22% των καταναλωτών χαρακτήρισε το μέτρο ως θετικό, ενώ παράλληλα στην ερώτηση για το αν οι ίδιοι έχουν ψωνίσει απ’ το «Καλάθι του νοικοκυριού» το 61% απάντησε «όχι».

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι μεγάλο ενδιαφέρον έχει η επιθυμία του 56% όσων ερωτήθηκαν, οι οποίοι ουσιαστικά είπαν ότι το συγκεκριμένο μέτρο πρέπει να μεταφερθεί και σε άλλους κλάδους. Πράγμα που δείχνει μεν τη δυσπιστία που υπάρχει προς το «Καλάθι του νοικοκυριού», αλλά παράλληλα αναδεικνύει την ανάγκη που υπάρχει για γενικότερη μείωση των τιμών σε όλα.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω μας δείχνουν ότι οι πολίτες, με τις απαντήσεις τους, «αδειάζουν» ουσιαστικά τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος την τελευταία βδομάδα μιλούσε για απόλυτη επιτυχία του μέτρου, κάνοντας παράλληλα και «διαφημιστικές» βόλτες από τα μάρκετ με τις κάμερες για να μας δείξει πόσο καλά πάνε όλα… (info: 2020mag)