Απειλές για την ζωή της δέχτηκε ακτιβίστρια στην Ρόδο – Η αγωνιώδης ανάρτηση στα σόσιαλ

Share

Απειλές για την ζωή της δέχτηκε μία ακτιβίστρια στην Ρόδο. Η ίδια ανήκει σε φιλοζωική οργάνωση που παλεύει για τα δικαιώματα των ζώων (και όχι μόνον). 

Η υπόθεση αφορά σε απειλές κατά της ζωής της από συμπολίτη μας, επειδή εκείνη  έκανε καταγγελία για τα ζώα που έχει ο εν λόγω κύριος παραμελημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ FACEBBOK 
”Η Liber Life Rhodes είναι γνωστή για την “ενοχλητική” φιλοζωική της δράση στο νησί της Ρόδου. Κάπως έτσι στις 16/12 ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα ακόμα βασανισμό παραγωγικού ζώου.

Έγινε καταγγελία από εμένα και από εκείνη τη στιγμή ο ιδιοκτήτης άρχισε να με ψάχνει για να μου δείξει κατά τα λεγόμενά του, τι κάνουν σε κάτι γυναίκες σαν εμένα στην Κρήτη.
Αρχικά εκτύπωσε μία φωτογραφία μου από τα Media και γυρνώντας από καφετέρια σε καφετέρια άρχισε να με βρίζει χυδαία στους θαμώνες και έλεγε σε αυτούς, ότι θα προσπαθήσει να με “φάει” όταν θα λείπει για κάποιες δουλειές στην Κρήτη και ότι θα με θάψει ώστε να μην βρεθώ πότε.

Αφού βρήκε τα στοιχεία μου από τη δικογραφία άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί τηλεφωνικά.

Για κακή μου τύχη στις 20/1 έπεσα πάνω του περνώντας τυχαία από μια γνωστή καφετέρια στην πόλη της Ρόδου. Εκεί άρχισε με διάφορες χειρονομίες να απειλεί τη ζωή μου. Έφτασα στο ΑΤ Ρόδου, όπου και έγινε μήνυση γιατί πλέον φοβόμουν για τη ζωή μου.

Ο κύριος (που είναι γνωστός φίλος της αστυνομίας) παρόλο τις συνεχείς εγκληματικές του πράξεις, δεν αναζητήθηκε ουσιαστικά στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας από την αστυνομία, η οποία μάλιστα μου είπε να τον αναζητήσω ίδια και να τους ενημερώσω!

Όταν ενημέρωσα το 100 και το ΑΤ Ρόδου, μου είπαν ότι έχω καλέσει πολλές φορές και δεν γίνεται έτσι δουλειά. Μάλιστα μου ανέφεραν ότι η ομάδα ΔΙΑΣ πήγε στο σημείο που βρίσκεται, παρόλο που τους ενημέρωσα στις 21:20 ότι επέστρεψε στο σπίτι του, η αστυνομία δεν ήρθε με αποτέλεσμα να μη συλληφθεί ποτέ.

Η χρήση βίας προς τα ζώα, η εξοικείωση με την κακοποίηση κάθε είδους, την όψη του αίματος, τη χρήση όπλων οδηγούν σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Μιλάμε Για μία Ελλάδα όπου οι γυναικοκτονιες καταγράφονται καθημερινά σε όλη χώρα. Μιλάμε για την Ελλάδα του 2023”.