Από ποιο ελληνικό νησί διάσημοι φωτογράφοι ξεκίνησαν το ταξίδι, φωτογραφίζοντας γάτες όλου του κόσμου! (video)

Share

 

Κάθε φωτογραφία λέει μια ιστορία, και εδώ είναι η ιστορία πίσω από το εξώφυλλο του βιβλίου μας CATS OF THE WORLD! 

Η Hannah “Kitten Lady” Shaw και ο επαγγελματίας γατο-φωτογράφος Andrew Marttila ταξιδεύουν σε τριάντα χώρες για να σας μεταφέρουν εκατοντάδες φωτογραφίες και ιστορίες γατών από κάθε γωνιά του κόσμου.

Η ομάδα συζύγων Hannah Shaw και Andrew Marttila έκαναν τις γάτες δουλειά της ζωής τους: διασώζουν και αποκαθιστούν νεογνά γατάκια, εκπαιδεύουν το κοινό στη φροντίδα γάτας και γατούλας και απαθανατίζουν τις μοναδικές προσωπικότητες των φίλων μας με γράψιμο και φωτογραφία.

Τώρα, στο έργο των ονείρων τους, έχουν πάρει το πάθος τους για τις γάτες παγκόσμια. Στο Cats of the World, ο Shaw και η Marttila ταξιδεύουν σε τριάντα χώρες για να εξερευνήσουν την ευημερία των αιλουροειδών και την κουλτούρα των γατών σε όλο τον κόσμο, καταγράφοντας τα ταξίδια τους με εκπληκτικές φωτογραφίες και ιστορίες από κάθε χώρα.

Ταξίδι στις γοητευτικές παμπ της Αγγλίας και στους καθεδρικούς ναούς με κεριά, τις ζωντανές αγορές προϊόντων και τις πολύχρωμες πλαγιές της Χιλής, τα παζάρια μπαχαρικών και τα αρχαία ερείπια της Τουρκίας, τους πολυσύχναστους δρόμους και τα καταπράσινα βουνά της Νότιας Αφρικής και τόσα μέρη ενδιάμεσα με τον Shaw και τη Marttila όπως μαθαίνουν από τις γάτες— και τους ανθρώπους που τους αγαπούν περισσότερο—αυτή η συμπόνια είναι πραγματικά μια παγκόσμια γλώσσα.

link: catsofthe.world / insta: thecatphotographer

BINTEO