News&

Αποχαιρετούμε το χαρτί και έχουμε άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς μας με τη νέα εφαρμογή της Δ.Ε.Υ.Α. Καλύμνου, SmartVille App (video)

Share

 

Την νέα εφαρμογή της Δ.Ε.Υ.Α. Καλύμνου SmartVille App παρουσίασαν σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, ο Δήμαρχος Καλύμνου, Γιάννης Μαστροκούκος μαζί με τον πρόεδρο της επιχείρησης, Μιχάλη Λελέκη, τον δημοτικό σύμβουλο και συνεργάτη Χαράλαμπο Σφουγγαριστό και τον υπεύθυνο μηχανοργάνωσης και του προγράμματος που παρουσιάστηκε, Μαρίνο Κορφιάτη. 

Με τη νέα, «έξυπνη» εφαρμογή, την οποία όλοι μπορούμε να «κατεβάσουμε» στα κινητά μας , αποκτούμε άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς μας οποτεδήποτε και οπουδήποτε και συγχρόνως προστατεύουμε και βοηθούμε το περιβάλλον μειώνοντας την κατανάλωση χαρτιού, αφού τον λογαριασμό μας θα τον λαμβάνουμε ηλεκτρονικά.

Επίσης δίδεται η δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή, να παρακολουθείς το υδρόμετρo σου, να πληρώσεις το λογαριασμό σου από το σπίτι σου (e bill) , χωρίς τρέξιμο και χάσιμο χρόνου και να ενημερώνεσαι ακόμη και για τυχόν βλάβες του δικτύου σου ή του δικτύου της γειτονιάς σου.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ προχωρά και εκσυγχρονίζεται σεβόμενη τον καταναλωτή και το περιβάλλον. Eγγραφείτε στο Smart Ville και επωφεληθείτε από την προβλεπόμενη έκπτωση. 

Ειρήνη Χαλκίτη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Exit mobile version