Αποχωρεί από τη Βουλή ο Καραµανλής µε το βλέµµα στην Προεδρία της Δημοκρατίας

Share

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής φέρεται ότι έχει αποφασίσει να μην πολιτευτεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι ύστερα από πολλά (μα πάρα πολλά) χρόνια δεν θα συμμετέχει στην επόμενη Βουλή. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν το σχετικό παρασκήνιο αναφέρουν ότι ήδη έχει κάνει μια σχετική συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το σχετικό άρθρο γράφτηκε στην εφημερίδα και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των Παραπολιτικών (στη στήλη Πρωινός Καφές του κ. Γιάννη Κουρτάκη) και αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, θέλω να αφήσω -αν και νωρίς- εδώ μια πληροφορία για να υπάρχει. Από τα λίγα που μαθαίνω αναφορικά με τα συμβαίνοντα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, έχω καταλήξει στην εντύπωση ότι ο Καραμανλής θα προταθεί το 2025 από τον Μητσοτάκη για Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Θα μου πείτε: Γράφεις τώρα για ένα σενάριο που θα εκδηλωθεί έπειτα από τρία χρόνια; Και η απάντηση είναι μονολεκτικά «ναι». Και κρατήστε (αν και πολύ νωρίς) τη συγκεκριμένη απάντηση για τη στιγμή που θα δούμε να επαναλαμβάνεται η ιστορία με έναν Καραμανλή στο Προεδρικό και έναν Μητσοτάκη στο Μαξίμου.