ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο Σ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ”Ενας κύκλος έκλεισε. Φεύγω από την μπροστινή πόρτα, όπως ακριβώς μπήκα, με το μέτωπο ψηλά και τη συνείδηση μου ήσυχη”

Share

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ και να μην είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος, διατελέσας αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ και νυν Εντεταλμένος σύμβουλος Πληροφορικής & Ψηφιακής διακυβέρνησης δήμου Ρόδου κ. Σπύρος Σπυρόπουλος. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

”Θεωρώ ότι μετά από 9 χρόνια ένας κύκλος έκλεισε. Έτσι νοιώθω έτσι αισθάνομαι. Φεύγω από την μπροστινή πόρτα, όπως ακριβώς μπήκα, με το μέτωπο ψηλά και τη συνείδηση μου ήσυχη”.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Καλοκαίρι του 2014. Εκλέχθηκα πρώτος από την τότε παράταξή ΡΟ.ΔΗ του Χατζή Χατζηευθυμίου στο Συμβούλιο της Κοινότητας Ρόδου. Κοντά του έμαθα πολλά και σημαντικά.

Μπαίνεις στο σύστημα για να φτιάξεις τον κόσμο, αυτό είναι το όνειρό σου. Κάποιοι σε προειδοποιούν ότι άδικα γιατί αυτός ο κόσμος δεν φτιάχνει. Προσπαθείς να προσαρμόσεις τα πιστεύω σου τις αξίες σου και τους στόχους σου προκειμένου να πετύχεις αυτά που ήθελες εξαρχής. Προσπαθείς με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και το νησί σου και πιστεύεις ότι θα τον αλλάξεις. Θα τον κάνεις καλύτερο!

Το 2019 εκλέγομαι πάλι. Αυτή την φορά σύμβουλος στο Συμβούλιο του Δήμου που για μια τετραετία υπηρέτησα με πάθος και χωρίς φόβο τα συμφέροντα των συμπολιτών μου με πράξεις όχι με λόγια. Άλλωστε για αυτό εκλεγόμαστε

Θεωρώ ότι μετά από 9 χρόνια ένας κύκλος έκλεισε. Έτσι νοιώθω έτσι αισθάνομαι. Φεύγω από την μπροστινή πόρτα , όπως ακριβώς μπήκα, με το μέτωπο ψηλά και τη συνείδηση μου ήσυχη.

Θεωρώ ότι άφησα ένα θετικό αποτύπωμα στον τόπο μου αυτά τα 9 χρόνια και ζητώ συγνώμη για αυτά που δεν κατάφερα να πράξω.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη αλλά και για την κριτική. Παραμένω ενεργός Σύμβουλος της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη. Με συνέπεια ολοκληρώνουμε μεγάλα και σημαντικά έργα έως το τέλος του έτους τηρώντας την εντολή που μας έδωσε ο Ροδιακός λαός.

Εις το επανιδείν