Aποκλειστική συνέντευξη του Πύρρου Δήμα για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ και για τον Φρέντι Μπελέρη (video)

Share

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα, αποκλειστική συνέντευξη για το news-Politics.gr, παραχώρησε ο ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Πύρρος Δήμας, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Κάλυμνο την Κυριακή 12 Μαΐου. Ο Πύρρος Δήμας μίλησε για την υποψηφιότητα του, τους λόγους που επέλεξε να «σηκώσει τα βάρη» αυτή τη φορά στο Ευρωκοινοβούλιο, γιατί δεν χρειάστηκε να τον πείσει ο πρωθυπουργός να μπει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, για την υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη, κ.α. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ 

«Δεν ήταν δύσκολο να με πείσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ. Τον πιστεύω, έχει βάλει πλάτη στα πολύ δύσκολα, θέλει να πάει τη χώρα ψηλά και δεν χρειάστηκε να με πείσει για να συστρατευτώ μαζί του», δήλωσε.

Εξήγησε ότι αυτή τη φορά θέλει να σηκώσει τα ‘βάρη’ μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, διότι εκεί είναι τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, εκεί μπορεί κανείς να διεκδικήσει περισσότερα για τη χώρα του και θέλει να αγωνιστεί για τα εθνικά θέματα, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την ενιαία αγροτική πολιτική και γενικότερα για τα συμφέροντα της Ελλάδας και του Έλληνα.

Γι αυτό και θεωρεί ότι αυτές οι εκλογές είναι σημαντικότερες από τις εθνικές και καλεί τον κόσμο να μην κάνει αποχή αλλά να πάει να ψηφίσει με λογική και με σύνεση και να φέρει όσο γίνεται περισσότερες φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο, που θα συνεργαστούν σε έναν αγώνα για το καλό της χώρας μας.

Ο Πύρρος Δήμας μεταξύ άλλων, είπε: «Έκατσα πολλές φορές κάτω από τη μπάρα και σήκωσα τα βάρη για την Ελλάδα. Ελπίζω ο κόσμος να σηκώσει αυτή τη φορά τα ‘βάρη’ για μένα και να με στείλει στην Ευρωβουλή».

Με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή μιλήσαμε και για τον Φρέντι Μπελέρη και τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το θέμα. Χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του κ. Μπελέρη ως άλλη μία απάντηση στην απαράδεκτή, προαποφασισμένη δίκη και καταδίκη του και ως μια υποψηφιότητα πατριωτικής και εθνικής σημασίας.

Ακολουθεί η αποκλειστική συνέντευξη του Πύρρου Δήμα