Αρχές της εβδομάδας αποφασίζουν οι «εφτά» αν θα μείνουν ή όχι στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ-Κινάλ

Share

 

Αρχές της εβδομάδας αποφασίζουν τα «εφτά» μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αν θα παραμείνουν ή όχι στο κομματικό όργανο.

Νεότερες πληροφορίες που διέρρευσαν, ανέφεραν ότι προτίθενται να πραγματοποιήσουν συνάντηση με στόχο να λάβουν οριστικές αποφάσεις για το αν θα παραμείνουν ή όχι στη Νομαρχιακή Επιτροπή, μετά την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό.

Τα μέλη που δεν κρύβουν την έντονη δυσαρέσκειά τους με την δημιουργηθείσα κατάσταση μέσα στη Νομαρχιακή και έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους για μια σειρά από θέματα, είναι οι κ.κ. Δημήτρης Ζαννετούλης, Παπαδόπουλος, Πρόδρομος Σφυρίου, Αλέκος Παπουράς, Βίκυ Γέροντα, Νικηφόρος Παπανικόλας και Παναγιώτης Λύμουρας.

Πάντως, τα τοπικά στελέχη του κινήματος, δηλώνουν αποφασισμένα να κινηθούν περισσότερο δυναμικά και να καλέσουν –πλέον- τον πρόεδρο του κόμματος, κ. Νίκο Ανδρουλάκη για να δώσει οριστικές λύσεις.

“Ή θα παραιτηθούν τα μέλη της Νομαρχιακής που διαφωνούν με την πολιτική λειτουργία της ή ο ίδιος ο πρόεδρος θα πρέπει να λάβει αποφάσεις. Έχει ενημερωθεί επισήμως το ΠΑΣΟΚ ποια είναι τα προβλήματα της πολιτικής λειτουργίας του οργάνου και θα επιδιώξουμε να γίνει εκ νέου ενημέρωση για τις αποφάσεις μας. Δεν γίνεται να λειτουργούμε με αυτό τον τρόπο…” -δήλωσε στο news-politics, ένα από τα εφτά στελέχη του οργάνου.

Π.Ντ. news-politics