Αρνήθηκε την θέση της γ.γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

Share

ΑΡΝΗΘΗΚΕ τελικά την θέση της Γενικής γραμματείας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής (στην θέση της κ. Χριστιάνας Καλογήρου η οποία και μετακινήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης) η κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου από την Κω.

Η πολύ δημοφιλής κα Τριανταφυλλοπούλου είναι Αμπελουργός, Οινοποιός και Ξενοδόχος. Είναι επίσης Πρόεδρος της Ένωσης Οινοποιών Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου, Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου και Επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για τον Οινοτουρισμό.

Στο βιογραφικό της που είχε δοθεί στη δημοσιότητα στις τελευταίες Ευρωεκλογές στις οποίες συμμετείχε ως υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η κ. Τριανταφυλλοπούλου αναφέρει ότι είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω με αντικείμενο ενασχόλησης την σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό και σύμβουλος του δημάρχου του νησιού σε θέματα του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης.

Ως Αναπληρώτρια Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας ήταν επικεφαλής της ομάδας εργασίας Τουρισμός και Αγροτοδιατροφή του Τομέα Τουρισμού. Σπούδασε Τεχνολόγος πολιτικός Μηχανικός με κατεύθυνση τα συγκοινωνιακά και αρδευτικά έργα. Τέλος είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Τριανταφυλλόπουλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Είναι ένα πολύ δραστήριο στέλεχος της Ν.Δ. και όχι μόνον στην Κω, αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όποια θέση επιλέξει, αφού ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, της έχει δείξει εμπράκτως πολλές φορές την εμπιστοσύνη του!

Πέγκυ Ντόκου / news-politics.com