Berlin: Πρεμιέρα στο Netflix για τη σειρά spin-off του La Casa de Papel (video)

Share

 

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή 29.12.2023 στο Netflix η σειρά Berlin, το spin-off του La Casa de Papel, με πρωταγωνιστή τον Pedro Alonso που ενσαρκώνει ξανά τον αγαπημένο χαρακτήρα της ισπανικής σειράς – φαινόμενο. 

Στο ζενίθ της ακμής του, πριν από τα γεγονότα του “La Casa De Papel”, ο Berlin και μια δαιμόνια συμμορία σχεδιάζουν στο Παρίσι μία από τις πιο φιλόδοξες ληστείες του. Αυτή είναι η υπόθεση της spin-off σειράς που έκανε πρεμιέρα χθες στο Netflix.

«Όταν διάβαζα το σενάριο, αναρωτιόμουν, τι θα σκεφτεί ο κόσμος γι’ αυτόν τον τύπο; Είναι ένας συναισθηματικός τρομοκράτης», δήλωσε ο Pedro Alonso στο CNN για τη σειρά Berlin του Netflix και συμπλήρωσε ότι η αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επεισόδια.

«Η αγάπη είναι τα πάντα. Αλλά φανταστείτε τον Berlin σε ρομαντική κωμωδία», είπε αστειευόμενος ο Pedro Alonso.

Παρά την ανίατη ασθένεια που είχε ο Berlin, από την οποία τελικά υπέκυψε στη 2η σεζόν του La Casa de Papel, ο χαρακτήρας παρέμεινε και στις 3 επόμενες σεζόν της σειράς – φαινόμενο και ήταν ένας από τους πιο λατρεμένους μεταξύ των θαυμαστών της.

Τα γεγονότα της spin-off σειράς διαδραματίζονται πριν ξεκινήσει το σχέδιο της «τέλειας ληστείας» στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και εστιάζουν στον χαρακτήρα «Berlin», δηλαδή στον Andrés de Fonollosa. Η υπόθεση αφορά την «χρυσή εποχή» του Berlin, κατά την οποία οργάνωνε μεγαλειώδεις ληστείες στην Ευρώπη.

Ο Berlin πιστεύει ότι μόνο δύο πράγματα μπορούν να κάνουν μία κακή μέρα σπουδαία: η αγάπη και ένα εκατομμύριο ευρώ. Έχοντας αυτό το μότο ζωής, ετοιμάζει μία από τις πιο ακραίες ληστείες του, με σκοπό να κερδίσει 44 εκατομμύρια ευρώ.

Για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο του, όμως, θα χρειαστεί να ζητήσει τη βοήθεια της Keila, που είναι εγκέφαλος της κυβερνοασφάλειας, του Damián, που είναι ακαδημαϊκός, του στενού του φίλου Cameron, του Roi που είναι κλειδαράς και του Bruce που παίζει στα δάχτυλα τα όπλα και τα gadgets.

Καθώς ο δημιουργός του prequel, Alex Pina, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του έργου απάντησε ότι η αγάπη και η ληστεία θα είναι τα βασικά σημεία της σειράς, θεωρούμε δεδομένο ότι η σειρά θα θέσει σε υψηλή προτεραιότητα της ερωτική ζωή του ήρωα και θα μας αποκαλύψει αρκετές λεπτομέρειες για τις «5 φορές που ο Berlin πίστεψε στην αγάπη».

info: newsit

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του Berlin στο Netflix: