ΧΑΜΟΣ με την ανάρτηση Πολάκη για ασθενή με covid στο Νοσοκομείο Ρόδου – Τι απάντησε ο Πλεύρης

Share

ΣΑΛΟ έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο twitter του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος, ζητούσε να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα σε ασθενή με κορωνοϊό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου κάνοντας λόγο για «αισχρό πρωτόκολλο που αποκλείει» το συγκεκριμένο ασθενή.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, o ασθενής είναι πατέρας φίλης του και γνωρίζει το ιστορικό του και στην ανάρτησή του απειλεί τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας πως «αν δεν χορηγηθούν στον ασθενή μέχρι αύριο το πρωί τα μονοκλωνικά ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΒΙΝΤ-19 , με 88% κορεσμό στον ατμοσφαιρικό αέρα,76 ετών με νόσο κινητικού νευρώνα ο οποιος ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!!

Το ΑΙΣΧΡΟ πρωτόκολλο που έχετε βγάλει, αυτόν τον ασθενή τον ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ !!
Ο Ασθενης είναι δις εμβολιασμένος και έκανε και την τρίτη δόση πριν 4 μέρες και είναι στην τρίτη μέρα από την έναρξη των συμπτωμάτων.
Είναι πατέρας φίλης μου γι αυτό ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!
Αύριο το πρωί αν δεν είναι τα μονοκλωνικά στη Ρόδο για να του δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσει ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!

Περιμένω μέχρι το μεσημέρι αύριο να τα έχει πάρει!
ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ, από την επιτροπή των λοιμωξιολογων μέχρι τον ΠΛΕΥΡΗ και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Παυλος Πολακης
Πρ αναπλ Υπ Υγειας Χειρουργος εντατικολόγος.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΛΕΥΡΗ ΜΕΣΩ TWITTER
Ο Θάνος Πλεύρης απαντά στον Παύλο Πολάκη που με έντονο ύφος ζήτησε να χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα σε ασθενή με κορωνοϊό από τη Ρόδο.
«Η αίτηση ασθενούς,που επικαλείται ο Πολακης,έχει κριθεί θετικά από την μόνη αρμόδια επιτροπή επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις. Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις, τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολακης», αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter ο υπουργός Υγείας.

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Mε νέα επίθεση απάντηση ο Π.Πολάκης, αυτή τη φορά μέσω facebook: 

Πλεύρη (φωτό 1) είσαι γελοίος και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Προσπαθείς να μαζέψεις τα αμάζευτα !!
Έβγαλες ανακοίνωση σήμερα στις 6.37 μμ πως εγκρίθηκε η θεραπεία μονοκλωνικων αντισωμάτων του ασθενή με τη νόσο κινητικού νευρώνα που ΣΑΣ ΕΚΡΑΞΑ ΧΤΕΣ,λέγοντας πως αν ήμουν εγώ υπουργος θα έκανα πελατειακές σχέσεις!!(φωτο 1)
Λοιπόν ΑΚΟΥ ΑΣΧΕΤΕ και ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ!!
1) Ο ασθενης μεταφέρθηκε χθες με αεροδιακομιδή του Εκαβ από την Τήλο στη Ρόδο και ορθώς γιατί στην Τήλο δεν μπορουσε να του προσφερθεί η απαιτούμενη βοήθεια λογω της νόσου του.
Χθες το απόγευμα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την χορήγηση μονοκλωνικων ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ παρά τις διαδοχικές προσπάθειες των γιατρών ενώ είχατε πει πως διευρύνεται το πρωτόκολλο των ενδείξεων .
ΤΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!!
2)Έδωσα το τηλέφωνο του Τσιοδρα στην κορη του ασθενούς που είναι δημαρχος Τηλου ,τον πήρε τηλέφωνο και ο Τσιόδρας της είπε ,χθες βράδυ πως το δικαιούται γιατί έχει «αλλάξει το πρωτόκολλο εδώ και δυο μέρες» και να κάνουν αίτηση οι γιατροί!!!.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΕΣ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ!!!
3)Σήμερα το πρωί η κυρία Αντωνιαδου υπεύθυνη της πλατφόρμας των μονοκλωνικων απάντησε στην κορη του ασθενούς πως « δεν εχει ξεκλειδωθει το ΑΜΚΑ του» και πως μπορεί να γίνει και αύριο αυτό,την ίδια στιγμή που ο Διοικητης του νοσοκομειου ενημέρωνε τους γιατρους πως θα χορηγηθούν τα μονοκλωνικά!!!!!!!
4)Εντέλει η κορη του ασθενούς έλαβε το μήνυμα που φαίνεται στη φωτογραφία 3 στις 7.15 μμ ,τρία τέταρτα μετά που εσυ ΠΛΕΥΡΗ έβγαλες αυτό το ΑΙΣΧΡΟ ΤΟΥΙΤ!!Δηλαδη ειδοποιήθηκε πως απλά καταχωρήθηκε το ΑΙΤΗΜΑ ,ενώ εσυ έγραφες κατηγορώντας εμένα πως εγκρίθηκε η ΧΟΡΗΓΗΣΗ!!!
Άρα με λίγα λόγια: Η διεύρυνση του πρωτοκόλλου πρακτικά δεν έχει γινει ,ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και επειδή σας πιάσαμε στα πράσα ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΗ ,τα οποία τα πήρε η εταιρεία κούριερ το μεσημέρι από το νοσοκομείο Σωτηρία και τώρα φτάνουν με το αεροπλάνο στη Ρόδο για να ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ!!!!!!
Κατάλαβες γελοίε και ακροδεξιε Πλευρη που παριστάνεις τον Υπουργό Υγειας και τολμάς να πιάσεις στο στόμα σου ΕΜΕΝΑ που έχω δώσει τη ζωη μου για να σώζω ανθρωπους;;;;;;;;;
ΥΓ Να πάει καλά ο ασθενης και θα πούμε κι άλλα!!!
ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΥΡΗ!!!
Πόσοι από τους σημερινούς νεκρούς θα είχαν σωθεί αν είχαν πάρει μονοκλωνικά;;;;