Χαρούλα Γιασιράνη: Οι εκλογές ξεκινούν πάντα από μηδενική βάση – Το έργο της ΠΝΑι είναι ορατό (video)

Share

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η πρώτη ανάμεσα στις 13 περιφέρειες της Ελλάδας που θέσπισε οικονομικό κίνητρο για να έρθουν γιατροί και να στελεχώσουν τα αγροτικά ιατρεία και άλλες δομές Υγείας στα νησιά της περιοχής ευθύνης της. Φέτος, υπάρχουν  99 γιατροί που καλύπτουν τις κενές στα αγροτικά ιατρεία αλλά και επικουρικούς. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2015 από την ΠΝΑι στην προσπάθεια να δοθούν κίνητρα για τις δομές Υγείας των νησιών περιοχής ευθύνης της. Αυτό το αντέγραψαν και άλλες περιφέρειες στην χώρα».

Αυτό δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Υγείας της ΠΝΑι κα Χαρούλα Γιασιράνη, στο Ρ/Σ Notos News, αναφερόμενη στις προσπάθειες της περιφερειακής αρχής να στηρίξει την Υγεία και πέραν των αρμοδιοτήτων της.

Μίλησε ακόμη, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο εξυπηρετεί 650 περίπου οικογένειες, και μετά από τρία χρόνια περιπετειών με τους προμηθευτές επανήλθε στην ‘κανονικότητα’ και ξεκίνησε τις διανομές τροφίμων που γίνονται κανονικά, κάθε μήνα.

Σχολιάζοντας την πορεία προς τις εκλογές του προσεχούς Οκτώβρη, εκτίμησε πως ‘οι εκλογές ξεκινούν πάντα από μηδενική βάση – Μιλάει το έργο μας’.

ΒΙΝΤΕΟ

https://www.facebook.com/roditis.tsampikos/videos/813256563764899/