«Χριστουγεννιάτικη νύχτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλύμνου και τους καταστηματάρχες του νησιού (φωτος κ βίντεο)

Share

 

«Χριστουγεννιάτικη νύχτα» γεμάτη μαγεία, χαρά, φως και μουσικές από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλύμνου και τους καταστηματάρχες του νησιού

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Μαγεία, κέφι, χαρά, φως και μουσικές γέμισε το κέντρο της Καλύμνου, την Τετάρτη  27 Δεκεμβρίου 2023  στην  «Χριστουγεννιάτικη νύχτα» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου «Ο Ερμής», με  τη συμμετοχή όλων των καταστηματαρχών, την στήριξη του Δήμου, του Επαρχείου, της Αστυνομίας, της ομάδας διάσωσης και του ΕΚΑΒ.

Πλήθος κόσμου  πλημμύρισε τους εμπορικούς δρόμους του νησιού και όλοι απόλαυσαν την μοναδική δυνατότητα που τους δόθηκε, έστω για λίγες ώρες, να περπατήσουν άφοβα και ασφαλείς, χωρίς διερχόμενα οχήματα,  να κάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους και να διασκεδάσουν.

Τα καταστήματα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διοργάνωσαν διάφορα events, με κεράσματα, δώρα, λαχειοφόρους και διαφορετική ορχήστρα σε πολλά σημεία του πετάλου του εμπορικού δρόμου.

Στο κιόσκι του Εμπορικού Συλλόγου μοίραζαν Καλύμνικο καρσί, ο Άγιος Βασίλης περιφερόταν παντού, αγκάλιαζε και φωτογραφιζόταν με τα παιδιά και μοίραζε καραμέλες και ο τάρανδος του Αι Βασίλη χόρευε με το πλήθος .

Τα παιδιά της σχολής χορού της Φροσύνης Τρουμουλιάρη με την δεξιοτεχνία και τη ζωντάνια τους έδωσαν ξεχωριστή νότα στην Χριστουγεννιάτική νύχτα και  ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Γιάννης Μαστροκούκος μαζί με τη Δημοτική του ομάδα, περπάτησαν στους δρόμους και αντάλλαξαν ευχές με τους συμπατριώτες τους.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στο να ζήσουμε αυτή την μαγευτική βραδιά , που μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία.

Σύνδεσμος βίντεο