Δ. Χαριτίδης: Πείτε μας πότε θα ανοίξουμε τον τουρισμό στην Ελλάδα (ηχητικό)

Share

“Πείτε μας πότε θα ανοίξουμε τον τουρισμό στην Ελλάδα” επεσήμανε μιλώντας στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, ο πρόεδρος της TEZ Tours Δημήτρης Χαριτίδης, που επιθυμεί να μάθει το πως και πότε θα υπάρξει επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου στην χώρα μας, προκειμένου να γίνει κι ο απαιτούμενος προγραμματισμός.

“O κόσμος ταξιδεύει παρά την πανδημία γι αυτό κι εκείνο που θέλουμε είναι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το αν θα υπάρξει τουριστική σεζόν στην Ελλάδα. Ζητάμε, δηλαδή από την Κυβέρνηση για το λόγο αυτό να μας εξηγήσει, το πότε και το πως θα ανοίξει . “Μεταξύ άλλων ο κ. Χαριτίδης, αναφέρθηκε στις διμερείς συμφωνίες που θα περιλαμβάνουν και στήριξη στο τουριστικό μας προϊόν, σαν εκείνη που υπεγράφη με το Ισραήλ, αλλά κι εκείνη που ενδεχομένως υπάρξει μεταξύ της χώρας μας με την Ρωσία.

Ο κ. Χαριτίδης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαβατήριο εμβολιασμού, τα σχέδια της TEZ TOURS στην Ελλάδα την επικείμενη τουριστική περίοδο και στις συνέπειες του κορονοϊού στην τουριστική βιομηχανία. / politica

ΗΧΗΤΙΚΟ