Δεν σκοπεύει να μοιραστεί τον Δημαρχιακό θώκο με τον Γ.Μαστροκούκο σε ενδεχόμενη εκλογή του, δηλώνει ο Γ.Γαλουζής (video)

Share

Κάλυμνος: Δεν σκοπεύει να μοιραστεί τον Δημαρχιακό θώκο με τον Γιάννη Μαστροκούκο σε ενδεχόμενη εκλογή του, δηλώνει ο Γιάννης Γαλουζής. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε, την Παρασκευή 30 Ιουνίου,  ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Κάλυμνος», Γιάννης Γαλουζής, πλαισιωμένος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μικέ Ρήγα και την εκπρόσωπο τύπου Ελευθερία Τηλιακού.

Η συνέντευξη είχε δυο «πτυχές». Συζητήθηκαν πολιτικά ζητήματα από τη μια και ασκήθηκε κριτική στη δημοτική αρχή για θέματα καθημερινότητας και από την άλλη σχολιάστηκαν και δόθηκαν απαντήσεις  για τα όσα ειπώθηκαν από συνεργάτες του δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη εναντίον του επικεφαλής και συνεργατών του και κυρίως του κ. Μικέ Ρήγα.

Όσο αφορά στο πολιτικό κομμάτι ο κ. Γαλουζής ξεκαθάρισε ότι η κάθοδος του στις εκλογές θα είναι αυτόνομη και δεν σκοπεύει να «μοιραστεί τον δημαρχιακό θώκο» με τον Γιάννη Μαστροκούκο σε ενδεχόμενη εκλογή του , όπως ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Διακομιχάλης σε τοπικό μέσο ενημέρωσης. Τόνισε ότι είναι μια παράταξη με ηθική, που παρήγαγε σημαντικό έργο σε μόλις μία τετραετία. Επίσης δήλωσε ότι ο συνδυασμός του θα στελεχωθεί με ανθρώπους έμπειρους στα τοπικά δρώμενα και στην πολιτική τοπική σκηνή και θα προέρχονται από όλες τις πολιτικές παρατάξεις.

Σχετικά με τις συκοφαντίες που δέχονται, όπως είπαν, και την προσπάθεια σπίλωσης μελών της παράταξης αλλά και του ιδίου από τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του, τοποθετήθηκαν τόσο ο κ. Γαλουζής όσο και ο κ. Ρήγας. Άσκησαν κριτική για διάφορα ζητήματα και κυρίως την καθαριότητα και απάντησαν στα όσα ειπώθηκαν. Δεν έλειψαν οι αναφορές σε προσλήψεις μη νόμιμες στην Ανώνυμη Εταιρία του Δήμου.

Ο κ. Μικές Ρήγας απάντησε στις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε, μίλησε για κατήφορο της δημοτικής αρχής, προσλήψεις «κολλητών» και συγγενών και καυτηρίασε την στάση και τις πράξεις του Γιώργου Θανάτση, προέδρου της ΑΝΕΚ.

Ακολουθεί το βίντεο της συνέντευξης από τον Παλμό της Καλύμνου