ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ – ΓΑΛΟΥΖΗΣ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ (videos)

Share

Αντικατάσταση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Μικέ Ρήγα. Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλύμνου ο Δημήτρης Διακομιχάλης.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Επίσημη πλέον η διακοπή της συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής αρχής και της Παράταξης του Γιάννη Γαλουζή, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο το δήμαρχο στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2ο21, πλαισιωμένος από όλη τη δημοτική του ομάδα (πλην της Σεμίραμις Ψαρομπά). Στην ίδια συνέντευξη ο δήμαρχος δήλωσε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος της προεδρία της ΔΕΥΑΚ, αντικαθιστώντας εν ριπή οφθαλμού τον κ. Μικέ Ρήγα, πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης Γαλουζή.

Ο δήμαρχος είχε προϊδεάσει την κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες γι αυτό που επρόκειτο να συμβεί, με ΔΤ που εξέδωσε στις 25 Ιουνίου αλλά και μέσω των απαντήσεων του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο News-Politics.com και είχε χαρακτηρίσει τη συνεργασία “δήθεν” και προβληματική.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε αναλυτικά στη στάση του Γιάννη Γαλουζή όλο αυτό το διάστημα της “άτυπης”, όπως τη χαρακτήρισε, συνεργασίας , τον κατηγόρησε ότι έκανε το άσπρο μαύρο, ότι δεν κατάφερε να συσπειρώσει ποτέ την παράταξή του, εκ συστήματος δεν συμμετείχε στην οικονομική επιτροπή, ότι προσπαθούσε να μην προχωρήσουν σημαντικά ζητήματα και τη σύγκρινε με τη στάση της άλλης συνεργαζόμενης παράταξης του Μιχ. Μπούκη, την οποία παρουσίασε ως σοβαρή και εποικοδομητική. Ο ίδιος τόνισε ότι ο Γιάννης Γαλουζής τον έχει αντιπολιτευθεί πιο σκληρά από όλες τις αντιπολιτεύσεις, όντας συνεργαζόμενοι.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ

Φανερά ενοχλημένος φάνηκε ο Δήμαρχος και με τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο κ. Γαλουζής, λέγοντας του ότι είναι ο μοιραίος άνθρωπος για την Κάλυμνο και θύμισε ότι στις εκλογές του 2014, όταν ο Δημ. Διακομιχάλης είχε έρθει τρίτος, τον στήριξε ανοιχτά στους ψηφοφόρους του.

Από αύριο είναι μια άλλη μέρα, όπως είπε και ο ίδιος ο δήμαρχος, όλα τα ενδεχόμενα πλέον για συνεργασίες με άλλες παρατάξεις φαίνεται να είναι ανοιχτά και αναμένουμε “θερμά” και ενδιαφέροντα πολιτικά, καλυμνιακά δρώμενα , σύντομα.

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΕ ΡΗΓΑ