Δηλώσεις Γιάννη Καράμαλη για την υποψηφιότητα του και την παραίτηση του από τη ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ (video)

Share

 

Δηλώσεις Γιάννη Καράμαλη για την υποψηφιότητα του και την παραίτηση του από τη ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ 

Ο Γιάννης Καράμαλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή, προέβη σε δηλώσεις σήμερα το μεσημέρι, τόσο για την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές, όσο και για την παραίτηση που υπέβαλε από τη ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ  και τους λόγους.
Προφανώς ο Γιάννης Καράμαλης επηρεασμένος από τον απόηχο διαφόρων σχολίων των τελευταίων ημερών, αισθάνθηκε την ανάγκη να γνωστοποιήσει τους λόγους που αποφάσισε να είναι υποψήφιος με την παράταξη “Νέα Κάλυμνος” αλλά και τους λόγους που θεώρησε πως έπρεπε να παραιτηθεί από την Οργάνωση της ΝΔ και οι οποίοι αναπτύσσονται στο βίντεο, με τις σύντομες δηλώσεις, που ακολουθεί.
Ο Γιάννης Καράμαλης είναι ένα πολύ αξιόλογο και δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας , που πάντα προσπαθεί να συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί σε όλα τα συλλογικά όργανα που κατά καιρούς συμμετέχει και ήταν αναμενόμενο , για όσους τον γνωρίζουν καλά, ότι θα προχωρούσε σε κινήσεις που θα ξεκαθάριζαν το θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί. Πέραν των δηλώσεων ο ίδιος δημοσιοποίησε και την επιστολή παραίτησης του η οποία ακολουθεί μαζί με το βίντεο με τις δηλώσεις του.
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
ΒΙΝΤΕΟ