Δημιουργία δικτύου απινιδωτών σε κεντρικά σημεία του νησιού ο στόχος του Επαρχείου Καλύμνου (videos)

Share

Ένας ακόμη απινιδωτής τοποθετήθηκε, αυτή τη φορά στην πρόσοψη του Επαρχείου, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 με πρωτοβουλία του Επαρχείου. Όπως εξήγησε στα Μέσα Ενημέρωσης ο έπαρχος ΠΕ Καλύμνου, Μανώλης Μουσελλής, στόχος του είναι να τοποθετηθούν απινιδωτές, οι οποίοι σώζουν ζωές, σε όσο γίνεται περισσότερα κεντρικά σημεία του νησιού και σε περιοχές μακριά από το Νοσοκομείο της Καλύμνου. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο έπαρχος, πλαισιωμένος από το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκο Φανιό και τον εκπρόσωπο του ΕΚΑΒ Καλύμνου Ανδρέα Λεβάντη, τους οποίους ευχαρίστησε για την βοήθεια τους, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον επιχειρηματία κ. Δρόσο Κλειδαρά ο οποίος δώρισε τη συγκεκριμένη συσκευή.

Οφείλουμε να πούμε ότι έχει αποδειχθεί πολλές φορές έμπρακτα , η ιδιαίτερη ευαισθησία της Περιφερειακής Αρχής και του επάρχου κ. Μουσελλή στα θέματα υγείας, όπως η αγορά ασθενοφόρων στα μικρά νησιά, ο ιατρικός εξοπλισμός σε περιφερειακά ιατρεία κ.α.
Συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες αυτές, που είτε τις χαρακτηρίσει κανείς μικρές είτε μεγάλες, είναι ζωτικής σημασίας για τους συνανθρώπους μας.

Ακολουθούν βίντεο και η ευχαριστήρια επιστολή του επάρχου στον Δρόσο Κλειδαρά.

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά απινιδωτή
Aγαπητέ κ. Κλειδαρά,
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά , για την ευγενική προσφορά σας προς το Επαρχείο και προς τους συμπολίτες μας. Σας ενημερώνω ότι ο απινιδωτής που μας δωρίσατε τοποθετήθηκε στην πρόσοψη του Επαρχείου μας και θα είναι διαθέσιμος όλο το εικοσιτετράωρο στους συμπολίτες μας, εφόσον παραστεί ανάγκη, να τον χρησιμοποιήσουν.
Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την κοινωνική σας ευαισθησία . Ευχόμαστε σε σας και την οικογένεια σας υγεία , ευτυχία και επαγγελματική πρόοδο.

Με εκτίμηση
Ο Έπαρχος Π.Ε. Καλύμνου
Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής