Δήμος Ρόδου: Μεταστεγάζεται το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου – Σύμβαση με την 2η ΥΠΕ

Share

 

Βρέθηκε λύση για τη μεταστέγαση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου. Σήμερα, στο δημαρχιακό μέγαρο υπογράφτηκε η σχετική σύμβαση με την 2η ΥΠΕ από τον Χρήστο Ροϊλό. Ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 
Υπογράψαμε σήμερα με τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό, το συμφωνητικό για την παραχώρηση της χρήσης του ισόγειου χώρου του δημοτικού μεγάρου Γενναδίου επιφάνειας 600 τ.μ., προκειμένου να μεταστεγαστεί εκεί το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της περιοχής.
Η Δημοτική μας Αρχή εδώ και τέσσερα χρόνια προσφέρει τον καλύτερό της εαυτό για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες και οι επισκέπτες της Ρόδου.
Η Νότια Ρόδος συμβάλει σημαντικά στην ευημερία του νησιού μας. Είναι χρέος μας να καλύψουμε τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών μας στον τομέα της Υγείας.
Ευχαριστώ τον κ. Ροϊλό, τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο. Έχουν γίνει πολλά για την αναβάθμιση των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο νησί μας και θα γίνουν πολλά περισσότερα στο άμεσο μέλλον!