Δυναμικό παρών δηλώνει η παράταξη Γαλουζή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές – Επανένταξη Ποθ. Μαγκούλια στην παράταξη Γαλουζή (βίντεο)

Share

Δυναμικό παρών δηλώνει η παράταξη Γαλουζή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Επανένταξη Ποθ. Μαγκούλια στην παράταξη Γαλουζή. Αιχμηρή κριτική στη Δημοτική Αρχή. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η παράταξή μας θα είναι παρούσα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές , με επικεφαλής το Γιάννη Γαλουζή, ενωμένη, ανανεωμένη, δυνατή , πιο έμπειρη και πιο σοφή, για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού και των συμπολιτών μας δήλωσε ο Μικές Ρήγας, προλογίζοντας το Γιάννη Γαλουζή στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης σήμερα Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Γιάννης Γαλουζής ήταν πλαισιωμένος από τον κ. Μικέ Ρήγα, πρώην αντιδήμαρχο και τον κ. Ποθητό Μαγκούλια, τέως πρόεδρο του ΔΣ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο επικεφαλής ζήτησε συγγνώμη για τυχόν δικά του λάθη που μπορεί να οδήγησαν τον Ποθητό Μαγκούλια, πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης του, να προβεί σε ανεξαρτητοποίηση και σε συζητήσεις για μια νέα παράταξη και καλωσόρισε την επανένταξή του στην παράταξη.

Ο Ποθητός Μαγκούλιας είπε πως μετά από γόνιμο διάλογο διαπίστωσε ότι, οι ανάγκες του τόπου είναι πάνω από τις όποιες προστριβές, ότι απαιτείται πανστρατιά για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να κριθεί και ότι είναι εδώ ψυχή και σώμα για να συμμετέχει σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα.

Ο Γιάννης Γαλουζής , απαντώντας σε ερώτημά μας αν είναι υπέρ των προεκλογικών συνεργασιών και αν έχουν γίνει συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση απάντησε λέγοντας ότι είναι ανοιχτός σε ειλικρινείς συνεργασίες, παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει ήδη συζητήσεις και πρόσθεσε ότι ο χρόνος θα δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθούν οι διαβουλεύσεις.

Αναφορά έγινε , μεταξύ των όσων ειπώθηκαν, και για τη λειτουργία της νυν δημοτικής αρχής, την οποία χαρακτήρισαν παρακμιακή και έκνομη και πρόσθεσαν ότι στόχος τους είναι η ανατροπή ενός καθεστώτος που ταλανίζει την Κάλυμνο για πάνω από 20 χρόνια.

Ο Γιάννης Γαλουζής αναφέρθηκε επίσης στο έργο της δικής του θητείας, που έγινε υπό αντίξοες συνθήκες αναλαμβάνοντας έναν καταχρεωμένο δήμο όπως είπε, στα προβλήματα των εργαζομένων στην καθαριότητα, στις καθυστερήσεις των έργων από τη δημοτική αρχή και καυτηρίασε τη συμπεριφορά του Δημάρχου ο οποίος δεν τους δέχθηκε στον αγιασμό του βρεφονηπιακού σταθμού, προσθέτοντας ότι τις αποφάσεις για το βρεφονηπιακό σταθμό δεν τις είχε ψηφίσει η παράταξη Διακομιχάλη, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι εσκεμμένα καθυστέρησαν το έργο αυτό.

Για την Σχολή Μηχανικών στην ΑΕΝ είπε ότι η κυβέρνηση έκανε αυτό που έπρεπε και είχε υποσχεθεί ο πρωθυπουργός επί δικής του θητείας και οι στόχοι τώρα είναι η στελέχωση με διδακτικό προσωπικό και οι κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ακολουθεί όλη η συνέντευξη σε δυο μέρη και ερωτήσεις

Α ΜΕΡΟΣ

Β ΜΕΡΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΜΑΓΚΟΥΛΙΑ Π. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΑΛΟΥΖΗ