Δυσαρέσκειες στη ΝΔ για την σύσκεψη με την Γκάγκα – Ούτε τον Ηλία Τσέρκη κάλεσαν…

Share

Χωρίς τα αρμόδια στελέχη του τομέα Υγείας στην περιοχή μας πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για την Υγεία στην  Περιφέρεια υπό τη προεδρία της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας κ. Μίνας Γκάγκα. 

Όπως έγινε γνωστό δεν κλήθηκε ο αντιδήμαρχος και επικεφαλής του τομέα Υγείας κ. Νίκος Καραμαρίτης και ο πρόεδρος του ΙΣΡ κ. Ηλίας Τσέρκης δήλωσε στον sky το μέλος της ΔΕΕΠ κ. Κώστας Γλεντής.

Αυτό όπως τόνισε είναι απλά ένα  δεν επισκιάζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Ρόδο που έγινε το μεσημέρι της 12ης Μαίου.

Στη συνέχεια ο κ. Γλεντής αναφέρθηκε στα στελέχη που ενίοτε απαρτίζουν τον τομέα  Υγείας της ΝΔ. Από τα Δωδεκάνησα μετέχουν εγώ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ηλίας Τσέρκης και ο κ. Νίκος Καραμαρίτης.

«Τα μέλη έχουν συγκεκριμένη αποστολή ανάλογα από το αν μετέχουμε στην κυβέρνηση ή όχι. Ο κ. Καραμαρίτης είναι από τα ιστορικά στελέχη της ΝΔ.  Έχει εκλεγεί στη ΝΟΔΕ είναι αυτοδιοικητικός. Σήμερα είναι αντιδήμαρχος Καθαριότητας και μετέχει στον τομέα υγείας. Τα νεότερα στελέχη μεγαλώσαμε και ανεβήκαμε μαζί του», δήλωσε ο κ. Γλεντής.

Σε ερώτηση για το πώς έγινε η επιλογή των συμμετεχόντων στην σύσκεψη για την υγεία  είπε : «Δεν μπορώ να γνωρίζω πως έγινε η επιλογή και δεν ασκώ κριτική για το θέμα αυτό. Πάντως προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για τη μεγάλη μάχη της Κυριακής». / skyrodos