“Έφυγε” από τη ζωή η Αντιδήμαρχος Σεμίραμις Ψαρομπά – To Σάββατο η εξόδιος ακολουθία

Share

Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Καλύμνου, Σεμίραμις Ψαρομπά, μετά από μακροχρόνια ταλαιπωρία με την υγεία της, που την είχε απομακρύνει από την ενεργό δράση.

Η Σεμίραμις Ψαρομπά γεννήθηκε το 1949, σύζυγος του αείμνηστου Τάκη Ψαρομπά, της γνωστής οικογένειας της εταιρείας ΑΡΓΩ Α.Ε., υπηρέτησε για δεκαετίες την τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο μέσα από τον δεύτερο βαθμό όσο και μέσα από τον πρώτο, έχοντας μεγάλη αποδοχή, καθώς πάντα έβγαινε από τους πρώτους σε ψήφους στις διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων επί δεκαετίες και αγωνίστηκε για τα αιτήματα των πολυτέκνων οικογενειών του νησιού.

Μετά τις εκλογές του 2019, είχε αναλάβει και πάλι την Αντιδημαρχία καθημερινότητας και κοινωνικής πολιτικής του Δήμου που διατηρούσε μέχρι σήμερα.

Αύριο Σάββατο 27 Μαϊου, στις 4:30 το απόγευμα στην ενορία Αναλήψεως θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο των Πολυτέκνων Καλύμνου, Σεμίραμις Ψαρομπά, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί.

Η σορός της εκλιπούσης θα μεταφερθεί στην εκκλησία στις 11:00 το πρωί ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Παναγίας “των Λουβών” στην περιοχή Λαφάσι. / palmoskalymnou

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Καλύμνου

Η Κάλυμνος και η Δωδεκάνησος ολόκληρη αποχαιρετά σήμερα με βαθιά θλίψη την Σεμίραμι  Ψαρομπά.

Η αγαπημένη μας Σεμίραμις υπήρξε πάντοτε μια δυναμική γυναίκα, πρότυπο μητέρας και συζύγου, με σημαντική προσφορά στον  τόπο της.  Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων επί δεκαετίες και υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος και αξιοπρέπεια στον α’ και  β’ βαθμό. Υπήρξε ιστορικό στέλεχος της ΝΔ με ξεκάθαρες απόψεις για τα εθνικά μας θέματα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Καλύμνικης γης  που θα τη σκεπάσει!

Καλό ταξίδι Σεμίραμις!!

Η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Καλύμνου