Εγκαινιάστηκε η μαρίνα στο Πέδι της Σύμης (φωτορεπορτάζ)

Share

Τη μαρίνα Πέδι στη Σύμη εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, παρουσία της υφυπουργού Υγείας, Ζωής Ράπτη.

“Είναι η τρίτη μαρίνα στα Δωδεκάνησα και έχει μεγάλη σημασία διότι δείχνει την εμπιστοσύνη της επενδυτικής κοινότητας στην Ελλάδα, που παρουσιάζει μία δυναμική ανάκαμψη”, δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Παπαθανάσης και πρόσθεσε: “Δεν είναι μόνο η μαρίνα αυτή είναι πολλές επενδύσεις στην πατρίδα μας, οι οποίες έρχονται ακριβώς διότι έχουμε δημιουργήσει ένα φιλικό επενδυτικό περιβάλλον. Η Ελλάδα δείχνει ότι είναι ένας προορισμός για επενδύσεις και μάλιστα επενδύσεις όπως αυτή εδώ η μαρίνα, ακριβώς αυτό το κρίσιμο σημείο προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες που αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε σε μία νέα εποχή με ισχυρή ανάπτυξη “.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της Σύμης, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, ζήτησε την μείωση της γραφειοκρατίας για να προχωρήσουν και άλλα έργα.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν ακόμη η γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Βίκυ Λοΐζου, ο πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος, οι βουλευτές Δωδεκανήσου, Βασίλης Υψηλάντης, Γιάννης Παππάς και Μίκα Ιατρίδη και ο τέως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, που λίγο νωρίτερα ανακηρύχθηκε δημότης Σύμης. / πηγή: ertnews.gr