Εγκρίθηκαν τα μονοκλωνικά για τον ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου (μετά τον ‘πόλεμο’… αναρτήσεων)

Share

Εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή η χορήγηση των μονοκλωνικών αντισωμάτων για τον ασθενή στη Ρόδο, η περίπτωση του οποίου είχε προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολάκη ο οποίος ζητούσε μετ’ επιτάσεως τη χορήγησή τους στο συγκεκριμένο ασθενή, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση κατά των αρμοδίων ενώ καθιστούσε προσωπικά υπεύθυνους για την τύχη του ασθενούς τον υπουργό Υγείας και τον πρωθυπουργό.

Σε ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι η αρμόδια επιτροπή έκρινε θετικά τη χορήγηση μονοκλωνικών στην αίτηση του ασθενούς «επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις» ενώ καυτηρίασε το ύφος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις, τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολάκης».

«Η αίτηση ασθενούς, που επικαλείται ο Πολάκης, έχει κριθεί θετικά από την μόνη αρμόδια επιτροπή επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις. Στη χορήγηση μονοκλωνικών δεν χωρούν παρεμβάσεις,τραμπουκισμοί και φιλικές σχέσεις. Αυτά θα ήταν τα κριτήρια χορήγησης εάν παρέμενε υπουργός ο Πολάκης».

 

Να θυμίσουμε πως ο ασθενής είναι ο πατέρας της Δημάρχου Τήλου η οποία χθες σε ανάρτησή της ανέφερε:

πηγή: in.gr