Εμβολιάστηκαν 18 κάτοικοι Ψερίμου με την πρώτη δόση του εμβολίου (φωτορεπορτάζ)

Share

Εμβολιάστηκαν 18 μόνιμοι κάτοικοι Ψερίμου τελικά, με την πρώτη δόση του εμβολίου, στον ξενώνα της εκκλησίας.

Σήμερα το πρωί 1 Απριλίου 2021 στις 11.30, αναχώρησε σκάφος του Λιμενικού όπου επέβαινε η εμβολιαστική ομάδα του Νοσοκομείου Καλύμνου με τον υπεύθυνο ιατρό, αναισθησιολόγο Δημήτρη Σαουλίδη, τον φαρμακοποιό του Νοσοκομείου Καλύμνου και Γενικό Συντονιστή εμβολιασμών Λευτέρη Γκιννή, και τα υπόλοιπα μέλη της εμβολιαστικής ομάδας Βαλαντούλα Βαβλά, Πόπη Χατζηδάκη, Σωτήρη Βαγιανό και Αντώνη Χειλά.

Γράφει η Ειρήνη Χαλκίτη

Την ομάδα συνόδευε και ο έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, με ενέργειες του οποίου δρομολογήθηκε ο οριζόντιος εμβολιασμός σε Τέλενδο και Ψέριμο.

Όπως πληροφορηθήκαμε, υπάρχουν και άλλοι κάτοικοι Ψερίμου οι οποίοι έχουν κανονίσει τα ραντεβού τους και εμβολιάζονται στο εμβολιαστικό κέντρο Καλύμνου.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε καταγραφή όσων κατοίκων επιθυμούσαν να εμβολιαστούν, ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας, σε Τέλενδο και Ψέριμο. Τα εμβόλια εγκρίθηκαν και απεστάλησαν τάχιστα και οι εμβολιασμοί προχώρησαν άμεσα. Μετά την Ψέριμο σειρά έχει η Τέλενδος όπου η εμβολιαστική ομάδα θα βρεθεί εκεί το Σάββατο το μεσημέρι.