Ενημέρωση για την πορεία εργασιών ναυπήγησης του νέου σκάφους της ΑΝΕΚ (φωτορεπορτάζ)

Share

Με ένα λακωνικότατο δελτίο τύπου και μέσα από φωτογραφικό υλικό, ενημερώνει η διοίκηση της ΑΝΕ Καλύμνου για την πορεία των εργασιών ναυπήγησης του νέου σκάφους, το οποίο θα αντικαταστήσει το Κάλυμνος Σταρ. Η ενημέρωση προκύπτει από την επίσκεψη του Δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη, του Προέδρου της ΑΝΕΚ κ. Γ. Θανάτση και του Τεχνικού συμβούλου κ. Θ. Σκριβάνου, στο αδειοδοτημένο ναυπηγείο της Jet Craft στο Λαύριο όπου κατασκευάζεται το νέο σκάφος, προκειμένου να ελεγχθεί η πορεία των εργασιών. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Να θυμίσουμε ότι το σκάφος θα έχει μήκος 30 μέτρα, πρωτόκολλο 200 επιβατών και ταχύτητα 25 κόμβων. Θα υπάρχει δυνατότητα και για μεταφορά 10 μοτοσυκλετών. Το συνολικό κόστος κατασκευής θα ανέλθει περίπου στο 1.450.000 ευρώ, όπως ενημέρωσε σε προηγούμενη συνέντευξή του στο NEWS-POLITICS, ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ. Το νέο σκάφος προβλέπεται να παραδοθεί και να ξεκινήσει τα δρομολόγια του μέσα στο καλοκαίρι.

Ακολουθεί το ΔΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προχωράμε!

Από την επίσκεψη του Δημάρχου Καλυμνίων κ. Δ. Διακομιχάλη, του Προέδρου της ΑΝΕΚ κ. Γ. Θανάτση και του Τεχνικού συμβούλου κ. Θ. Σκριβάνου στο ναυπηγείο όπου κατασκευάζεται το νέο μας πλοίο.

Από την Α.Ν.Ε.Κ.