News&

Ενισχύεται άμεσα η Ρόδος με αστυνομικούς, λόγω του μεταναστευτικού – Θα γίνει η ”προσωρινή” δομή, λέει ο Παναγιωτόπουλος

Share

 

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Η ΡΟΔΟΣ μέσα στο επόμενο 24ωρο λόγω της κατάστασης με τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι δημιούργησαν ‘έμφραγμα’ στο κέντρο της πόλης, έξω από την αστυνομία και στα πάρκα -με τις φωτογραφίες της ντροπής, να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. 

Ο υπουργός κ. Παναγιωτόπουλος πάντως, παρά τις δηλώσεις που κάνει σε διάφορα ΜΜΕ ξεκαθάρισε ότι θα γίνει η ”προσωρινή” δομή φιλοξενίας στην Ρόδο ενώ θα δημιουργηθεί και μία στην Κρήτη (!)

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε λόγο για «δυσάρεστες εικόνες» στο νησί και ζήτησε τη συνδρομή της τοπικής κοινωνίας ώστε να δημιουργηθεί σύντομα ένας ειδικός χώρος για τους παράνομους μετανάστες καθώς οι μεταναστευτικές ροές δεν αναμένεται να μειωθούν στο επόμενο διάστημα. (protagon.gr /  φωτο¨ertnews)

ΒΙΝΤΕΟ

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν έρθουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην Ρόδο οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση ενώ, γίνονται προσπάθειες για να μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες σε άλλες Δομές όπως στην Χίο, στα Διαβατά και αλλού. 

Ουδείς ωστόσο, είναι σε θέση να διαβεβαιώσει ότι θα αλλάξει η κατάσταση αφού αναμένονται κι άλλες ‘φουρνιές’ μεταναστών ενώ όλα δείχνουν, ότι η Ρόδος θα… φορτωθεί, τελικά μία Δομή για μετανάστες, παρά τις συνεχείς, επίσημες δηλώσεις, περί του αντιθέτου. 

news-politics

Exit mobile version