Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη στην Κάλυμνο (photos & video)

Share

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 , η Υφυπουργός Υγείας και αρμόδια σε θέματα Ψυχικής Υγείας  Ζωή Ράπτη,  κατόπιν προσκλήσεως του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου «Σκεύος Ζερβός»,  με σκοπό να επιδιωχθούν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα ψυχικής υγείας και την καλύτερη αντιμετώπιση και θεραπεία των εξαρτημένων από ουσίες συμπατριωτών μας.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η  Υφυπουργός έφθασε στην Κάλυμνο νωρίς το πρωί , όπου στο αεροδρόμιο την υποδέχθηκαν ο Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου Γεράσιμος Αποστολάτος. Στη συνέχεια η Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε αρχικά το Δήμαρχο Δημ. Διακομιχάλη και στη συνέχεια  τον Έπαρχο  , και συζήτησαν διάφορα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Το πρόγραμμα της  Ζωής Ράπτη  περιελάμβανε επίσης επίσκεψη στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων – Παράρτημα ΚΕΘΕΑ  ΑΡΙΑΔΝΗ,  στην Ιερά Μητρόπολη Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας  και στη συνέχεια μαζί με τον Μητροπολίτη  κ.κ. Παϊσιο επίσκεψη  στον Άγιο Σάββα. Τελευταίος σταθμός στο πρόγραμμα της Υφυπουργού ήταν το Νοσοκομείο Καλύμνου.

Την Υφυπουργό συνόδευαν  κατά την επίσκεψή της, εκτός από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, η Αντιπεριφερειάρχης  Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικών Παντοπωλείων Νοτίου Αιγαίου ,Χαρούλα Γιασιράνη και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ. Αργά το μεσημέρι η Υφυπουργός μετέβη στη Λέρο για να επισκεφθεί κι εκεί τις δομές ψυχικής υγείας .

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί δείτε την επίσκεψη της Υφυπουργού στο Επαρχείο Καλύμνου και τη υποδοχή της από τον Έπαρχο.